Oversigt

mandag den 17. oktober 2011

Graviditets update uge 35

Ja, så langt så godt - nu nåede jeg uge 35. (34+1)  Jeg er godt nok ved at føle mig meget gravid, og meget klar til snart at møde vores lille guldklump. Folk spørg om vi er klar - og egentligt, ja, praktisk med alt grej osv, ja, så bliver vi vidst ikke mere klar, men mentalt - det tror jeg faktisk ikke man bliver klar til, før man står i det og baby kommer ud til os... :-) Men ihhh, tiden flyver og jeg syntes det kommer tæt på nu.
Tankerne flyver igen - og der er mange af dem:
Hvad er det mon for en lille størrelse vi skal møde, er det en pige eller en dreng, stor eller lille, hår på hovedet eller ikke, hvem ligner den, mon amningen kommer til at gå godt, bliver det et nemt barn, juleaften, bliver det mon en hård vinter og kan baby komme ud og sove i barnevognen, flytning . . . .og meget meget mere.... fødslen, smerter, smertelindring, blod, smerter . . . . . m.m
Det er nok normalt nok man har alle de tanker og bekymringer - men det "væreste" på nuværende tidspunkt, for mig, er nok at man ikke ved hvornår alting går igang - at man ikke kan planlægge hvornår på dagen, og hvor man er og hvad man laver når fødslen og veerne pludselig kommer. Sådan er det nok for alle - men jeg er vidst et meget struktureret menneske og jeg kan godt lidt der er styr på tingene - men ja, det kan jeg vidst godt glemme alt om og begynde og ligge fra mig.... det bliver jo nok noget helt andet når først en hverdag med baby begynder.
Jeg/vi har pakket tasken der skal med på fødegangen/patient hotellet - og autostolen står også klar, overvejer at putte det i bilen allerede.... (så organiseret er jeg ;-) ha ha , men det jo nok lige tidligt nok - men man ved jo aldrig. Der jo ikke længe til at baby skulle være bagt færdig ... og i princippet kan den jo bare komme når det skal være nu...
Vi glæder os mere og mere for hver dag, og det skal jeg lige love for at babys mormor og morfar også gør, det er så dejligt :-)

7-9-13, så har jeg godt nok haft den nemmeste graviditet ind til videre - det eneste jeg lige på stående fod har at klage over er halsbrand. En myte er jo at hvis den gravide døjer meget med halsbrand, så det fordi baby har hår på hovedet - jeg er sikker på vores baby kommer ud med hestehale så, for hold da op en gang halsbrand jeg har haft - Alminox er min bedste ven . . . puha.... De er med over alt!!!!


Min mave er ved at blive godt tung og stor - overvejer et billede her på bloggen, men er virkelig ikke god/glad for at vise mig selv frem på den måde. Overvejer lige videre. Er lidt øm over lænden og glæder mig til Stig kommer ind og nusser om mig - syntes faktisk han er blevet ret god til at være gravid-mand ;-)

Nu vil jeg have benene op - kan i have en god aften :-)

7 kommentarer:

 1. Kom lige forbi og ville da ikke smutte videre uden at sige hej :o)

  Kan godt forstå du er ved at føle dig ret så gravid, der er heller ikke lang vej endnu.. Bliver vildt spændende for Jer :o)

  Pøj pøj ihvertfald

  p.s. måske den lille kan bruge min give away?

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt at høre, at I er klar. Det kan jo også ske når som helst. Det bliver skønt at møde den lille bebs :) Held og lykke :)

  SvarSlet
 3. Det er super spændende og hvor går tiden da bare stærk.. spændende hvad maven gemmer sig ;)

  Burde måske have brugt penge på de piller mod halsbrand. Har bare levet med det.. men føj hvor har det været slemt.. er os spændt på hvor meget hår lillebror har.

  SvarSlet
 4. Åh ja puha! Halsbrand havde jeg meget af i begge graviditeter og der var min helt flydende link :-). Mht myten var den ikke sandt her fordi begge mine babyer havde ik så meget hår ved fødslen.. Haha.. Rigtig gode sidste par uger til dig og jeg håber du får en dejlig fødsel. Kram dorthe

  SvarSlet
 5. Har lige opdaget din blog.

  Uha, de tanker du sidder med virker så bekendt. Hvornår sker det, jeg havde det også lidt svært med at jeg ikke vidste hvornår, jeg var en af de 5 % hvor baby valgte at komme på terminsdagen. Dog var jeg sikker på at jeg ville vågne om morgenen også ville det starte der, så jeg nåede lige at blive sur over at nu ville jeg gå over tid;-) He, he ja det sker når det sker og glæd dig det er helt fantastisk at blive mor:-)

  SvarSlet
 6. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet
 7. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet