Oversigt

onsdag den 12. oktober 2011

Av for katten

Min søde kusines (Randi) søde kusine (Stine), er indehaver af butikken Av For Katten, og der var vi en tur oppe idag. Det er en fin børnetøjs butik med bla. Småfolk, Katvig, Krutter, Danefæ m.m af mærker. Jeg er helt solgt og kunne købe det hele - men desværre er alt meget køns-bestemt, så det er svært at købe noget til baby før vi ved om det er en pige eller en dreng. Men jeg kunne ikke helt dy mig - måtte bare eje det fine regnslag til barnevognen, i lysebrun med brune æbler på - fra Småfolk. Vi får jo en brun barnevogn - så syntes det passer perfekt dertil :-) Og Stine var så sød og give lidt procenter - så det var bare dejligt :-) er sikker på vi nok skal bruge flere penge der..... Tjek hendes web-side ud HER, eller besøg butikken i Hjallerup.


5 kommentarer:

 1. hvis du er interesseret i at sælge regnslaget (dvs hvis du er færdig med at bruge det??) Så skriv gerne.. har en veninde der har ledt og ledt efter præcis de farver!

  SvarSlet
 2. Jeg fortryder lidt at jeg købte det med de røde æbler... for her anden gang er det sandelig en dreng vi venter - Så havde det jo været mere praktisk med brune æbler ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej frk. Munk og Karen
   Hvis i er interesseret i at sælge jeres regnslag, vil du så ikke skrive til mig på 31242903. Har nemlig ledt efter enten det med de brune eller de røde æbler overalt, men de er gået ud af produktion.
   med venlig hilsen Anne Kathrine

   Slet
 3. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet