Oversigt

mandag den 28. november 2011

+1 og Fin lampe

Vi får jo nøglerne til vores hus i morgen eftermiddag. Og gud hvor er jeg spændt! Det er jo ved at være noget tid siden vi har set det indvendigt - så det bliver spændene. Jeg tror vi er meget bestemt på først at flytte sådan helt ind (sove i huset) imellem jul og nytår, så har Stig jo juleferie. Indtil da skal vi jo bare nyde Baby - når den engang har tænkt sig at komme ud. (er idag 40+1, altså gået over tid)
Men jeg er jo allerede i fuld gang med at tænke indretning - møbler, lys, pynteting, billeder osv. Jeg er helt vild med denne lampe - og jeg kunne lige forestille mig den hængende over spisebordet i køkkenet. Hvad siger i? Er den ikke fin og fed i den mint farve?

Surfer bare lidt på nettet og finder fine sager jeg kunne tænke mig til huset - det kunne godt gå hen og blive dyrt, så der skal vidst spilles Lotto. :-)
Ha en dejlig dag alle sammen!

4 kommentarer:

  1. Den er super fed den lampe og ELSKER farven. :)

    SvarSlet
  2. I får da hænderne fulde. Men på den dejligste måde. Tillykke med det hele.

    SvarSlet
  3. I får godt nok meget at se til den næste tid, men helt klart en spændende tid I går I møde. Lampen er fed og farven ligeså. Held og lykke med alles :-)

    SvarSlet
  4. Ja, den kommende tid bliver der nok at se til, men vi er heldigvis enige om at Baby selvfølgelig kommer i første række og at hus så må vente, hvis det bliver nødvendigt! Vi skal ikke være ude af lejligheden hvor vi bor til nogle tid, da vi selv ejer den. Så nu må vi se hvilket tempo det hele kommer til at kører i :-)

    SvarSlet