Oversigt

torsdag den 10. november 2011

Mortens aften - imorgen

Idag er det Mortensaften - og traditionstro skal der jo spises and rundt om i de små hjem i aften. Men ikke hos os, det bliver til en rugbrødsmad og en frankbrødsmad. Åh så trist jeg kan få det til at lyde - men det er det slet ikke..... :-) For vi skal da bare spise and i morgen aften. MUMS. Vi skal være hos mine bedsteforældre, og familien fra Horsens kommer, derfor først fredag (den 11/11-11) 
Og åh mand hvor ville jeg da slet heller ikke have noget imod at føde i morgen os - den 11/11-11, det ville da være lidt sjovt :-) og nemt at huske fødselsdagen ;-)  Men lad os nu se - jeg skal jo nok gå de 10 dage over tid som de fleste andre førstegangsfødende..... suk

Jeg var ved jordemoderen igår - og hun skønnede Baby til at veje ca. 3000-3100 gram nu, ikke en voldsom stor baby, men en tilpas størrese p.t. sagde hun - og det er jo bare dejligt at hører.
Jeg får på nuværende tidspunkt mine hverdage til at gå med at sove, tisse, spise, sove, sidde foran computeren, vralte rundt i hjemmet, tisse, have tudeturer - og bare VENTE - syntes godt nok det kan være træls, frustrerende og hårdt. Jordemoderen prøvede og trøste mig igår, og sagde det var helt normalt og sådan havde de fleste det lige før det hele går løs - syntes bare ikke det er spor opmuntrende - men skal jeg være realistisk, så er der vidst ikke noget der kan lave om på situationen og mit humør - FØR Baby kommer!!

Jeg kører p.t. i min fars Jeep - og halleluja for at der er mere plads til maven end i min Fiat 500. Han er ved at prøve om han kan sælge eller bytte sig til en større bil til os - så der kan komme en barnevogn med i bilen - den kan sku ikke være i Fiaten. Så i disse timer krydses der finger og fødder og alt hvad der kan krydses!

En andet dejlig nyhed er at de tidligere ejere af vores kommende hus er ved at flytte - og så snart de er ude får vi nøglerne. Det kan kun gå for langsomt - men hvor er det fedt. Glæder mig så meget så meget.
Kan i godt hører jeg virkelig prøver (PRØVER) at fokuserer på de positive ting p.t. ??? :-)


God dag og Mortensaften til alle :-)

4 kommentarer:

 1. Hvor er det her bare en hyggelig blog :-)
  Du har fået dig en ny læser! Glæder mig gerne til at følge med i dit/din lille families liv :-)

  SvarSlet
 2. Håber I får en dejlig aften i morgen med and og det hele.

  ...og ja, 11/11-11 kunne da være en hel perfekt fødselsdag :o).

  Håber I finder en god bil med plads til det hele.

  Kan godt forstå du glæder dig til at få husnøglen

  SvarSlet
 3. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet