Oversigt

søndag den 13. november 2011

Mere frisk idag - 38+0 update

Jeg syntes faktisk jeg er mere frisk idag - jeg havde ondt i halsen igen her i morges, men efter en kop varm kakao og en kop te, ja, så syntes jeg ligesom jeg har fået det bedre :-) Så jeg krydser fingere for det ikke bliver til mere - så overlevere jeg da ihvertfald den smule.

Jeg er idag 38+0 og på vej ind i uge 39. Det vil sige at jeg kun har 14 dage til termin idag. Jeg syntes virkelig jeg prøver på at indstille mig på at jeg sikkert går over tid, lige som alle andre førstegangs-fødende, men gud hvor er den ventetid lang!!!! Jeg syntes jeg er begyndt at mærke lidt til plukveerene - de er taget lidt til, men det er vel os meget normalt. Baby vokser godt er jeg ret sikker på - den møver ihvertfald rundt, pladsen er vidst ved at blive temmelig trang der inde! :-) Kom bare ud lille skat :-)

Stigs far går og hjælper ham idag, udenfor, med at pudse huset op (det har slået revner under renoveringen) så jeg har lige skulle lave lidt mad og lidt kaffe til dem ind i mellem. Det har faktisk været rart at "skulle" noget - jeg har fået bagt banan-chokolade muffins til kaffen (og til fryseren), og jeg lavede kødsovsen til aftensmaden allerede ved 16 tiden, så den kan stå og simmmer godt til vi skal spise. (det smager bare så godt så)
Jeg har en idé om at få bagt nogle boller og måske nogle flere muffins de næste dage - så er der ihvertfald fyldt op i fryseren til barselsbesøg i den kommende tid :-)

Billede lånt på dkkogebogen.dk


Er der nogle der ligger inde med dette stof i lilla eller grøn, og evt. vil sælge det til mig - så være sød at sende mig en mail.   juliemunk1605@hotmail.com


Ha en dejlig aften der ude :-)

5 kommentarer:

 1. Hvor dejligt at du er ved at være rask igen og har fået dagen til at gå med lidt madlavning. Det kan du da også for resten af tiden til fødslen til at gå med. Aftensmad til fryseren til den første uge, når baby er kommet. Så er der sikkert nok andet at tænke på. :)

  SvarSlet
 2. Mmmm - dejligt med lidt overskud igen :o). Håber ikke du får lov at vente alt, alt for længe endnu...

  SvarSlet
 3. Skøn blog du har.
  Glæder mig til at følge den :o)
  Kh Mette (som også er fra Aalborg ;))

  SvarSlet
 4. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet