Oversigt

fredag den 18. november 2011

MØG dag!

Ja, det er en rigtig møg dag idag - kl. er kun 13.25, og der har kun været problemer! (med bilen)
Jeg havede jo planlagt at dagen skulle bruges sammen med min mormor på at købe julegaver - men sådan skulle det ikke være! hmmm...
Igår aftes ville Stig og jeg lige kører en bette tur i den nye bil (vi har byttet min Fiat 500 til en Kia Carnival) og pludselig var der en lampe der lyste. Vi kunne læse os frem til at vi sagtens kunne kører med den tændt, men nok skulle have det set efter på værksted inden længe. Jeg havde jo så planlagt dagen idag med mormor, men var allerede fra jeg satte mig ind i bilen, ikke i tvivl om, at den ikke lød som den skulle.
Suk.    Jeg kørte mod det nærmeste Kia-værksted, og det er ikke langt væk, for jeg var sku utryk ved at kører i den bil. På vej der hen gik den ud x flere og da jeg kom til værkstedet var jeg ved at kører en cykelist ned - jeg var bare så bange!!! Det var simpelthent ikke noget at udsætte en hormonel gravid kvinde for!!!
Møg bil ¤//(/(/)=(?=)!"#¤¤%#&
Nå, en mand på værkstedet prøvede bilen, men sagde der ikke var noget galt. hmmm
Jeg kørte igen, men gik med det samme ud - kun 15 meter der fra. Blev enig med mig selv om at prøve og kører hjem - ringe til min far, og måske få hans hjælp. Han kom straks - jeg hylede jo som en stukken gris.....
Han kunne næsten heller ikke kører den, og vi måtte liste den afsted med knap 20 km i timen med katastrofebliket tænt hele vejen - og det lykkedes så at få den tilbage til værkstedet.
Åhhhh mand jeg er træt af det.
Det var jo kun godt der ikke skete mig noget. Bilen er jo bare en ting. Men for h.... vi har jo lige fået den - og alle tanker er nu på hvor meget det så kommer til  at koste og få det lavet - hvad det så end er galt med den........

Jeg ved godt at de fleste andre mennesker nok ikke ville spilde mere tid og tanker på en bil før man har hørt fra værkstedet - men jeg kan bare ikke tænke på andet lige nu. Syntes bare det er så træls. Tror virkelig homonerne raser i mig lige nu....... (kunne det da bare sætte gnag i fødslen) ;-)


Suk og atter suk  - jeg trænger til at sove eller bare hvile, men venter på posten! Har købt en masse fedt retro stof, og jeg vil så gerne have det idag, og ikke først skulle hente det på posthuset i morgen.... Så jeg tager lige et par tændstikker i øjnene ;-)

God dag til alle - på trods af en træls dag herfra

4 kommentarer:

 1. Æv hvor en træls dag :o( Håber du er blevet i bedre humør? Og at dagen i morgen bliver bedre. Det bliver spændende hvor den bette vil ud til jer :o)

  SvarSlet
 2. Øv, hvor træls for dig. Håber du fik stoffet og hår fåe dig hvilet.
  Der må være en eller anden garanti på bilen.... Min veninden har været udsat for noget ligende. Sprøg på værkstedet.
  Stort kram...
  Har mailet til Storken at du venter ham ;O)

  SvarSlet
 3. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet