Oversigt

søndag den 27. november 2011

Termin 40+0 idag - Ingen tegn endnu

Ihhh bare der var et tegn eller bare et eller andet der kunne tyde på at Baby var på vej. Men ingenting. Syntes ikke engang mine plukveer er noget særligt....... øv
Faktisk har vi snakket om at det er okay den ikke kommer ud til os idag - så vi ikke skal ud med en nyfødt i det her orkan-storm-vejr! Men fødslen må gerne snart starte i det små, så kan det jo være stormen er løjet af til den tid..... men ak... det kan jeg nok godt skyde en hvid pil langt efter. Men krydser nu finger alligevel!!!

Her til eftermiddag har vi været en tur hjemme hos mine forældre, sammen med mine bedsteforældre, hvor vi fik glögg og vafler - mums :-) Det er nu så hyggeligt - rigtigt jule-stemning! Det kan hjælpe lidt på jule-humøret, da vi jo har valgt ikke at pynte op i år, pga. baby og flytning..... Så det var dejligt at se lidt jul! Og så fik Stig og jeg en fælles advents-gave af mine søde-søde-søde forældre - en fantastisk Kubus Stage!! Yes det rigtigt - den er så fed! Er over glad for den. Har ønsket mig den længe! Nu har vi den som advents-krans, og tænker at jeg i morgen vil pynte den lidt :-)

Pas på jer selv der ude - og blæs nu ikke for langt væk! :-)

6 kommentarer:

 1. Den er super fin den advent krans, den står også på min ønskeseddel (igen i år).
  Kan godt huske hvor utålmodig man bliver når man rammer terminsdagen, men det kan hurtigt ske!
  Jeg fødte min søn på terminsdagen og jeg nåede altså også at sidde og surmule lidt over at jeg vil gå over tid;-)
  Håber du ikke skal vente så meget længere nu!

  SvarSlet
 2. Hvor er det altså bare spændende - held og lykke :-)

  SvarSlet
 3. Håber baby snart er klar og du kommer til at poste "jeg er blevet mor"- indlæg og ikke mere venten :)

  SvarSlet
 4. Hvor er i søde - tak :-) vi glæder os bare så meget, og så bliver man jo utålmodig når man må vente, vente og vente... Jeg glæder mig også til at kunne poste "mor- indlæget" men det må jo nok vente lidt endnu, eftersom der slet ikke er tegn på noget.... øv bøv

  SvarSlet
 5. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet