Oversigt

tirsdag den 22. november 2011

5 dage, bil, julegaver, plukveer!

Som overskriften lyder, så har jeg kun 5 dage til termin idag. Suk. igen igen.... Godt er at jeg har fået bilen igen, så jeg ikke er fanget her hjemme og jeg nu kan komme nogle steder hen i ventetiden. (når jeg orker det) Det var heldigvis kun en lille ting der var galt med bilen - vi har ikke fået regningen endnu, men krydser for den os er lille!! Det ville fandeme være træls og skulle til at have kæmpe udgifter på den allerede, vi har jo kun lige købt den!
Nå, idag trængte jeg så virkelig til at komme ud af hytten, så jeg har skam være på julegave indkøb, og tro det eller lad være, så har jeg fået købt 3 gaver. Åh manner hvor er jeg bare lykkelig for at være kommet igang med gaverne - så har jeg i det mindste fået startet!!
Meeen, jeg kan jo for pokker ikke holde ud ret lang tid af gangen, så det blev kun lige til de 3 stk. idag (vel planlagt hjemme fra) og så bare direkte hjem igen...
Mine plukveer har virkelig taget til, faktisk troede jeg igår aftes at det måske var rigtige veer - hvordan skal man som førstegangs fødende vide hvad der er hvad????? Jeg har os virkelig ondt nu - måske det vil hjælpe med en lur (elsker bare jeg kan ligge mig og tage en lur - når som helst :-)

Vil lige vise jer hvad jeg er "kommet" til at købe. Min kusines kusine havde en fin butik med fede børnetøjs mærker. Hun har været nød til at lukke den, og jeg var i sidste uge til ophørs udsalg. Jeg har satset lidt. Ved jo ikke om Baby er en pige eller en dreng. Men så må det blive brugt som gaver, eller til næste baby engang (om flere år)

Røde fløjels-bukser fra Krutter med lillae grise på knæene og en grise-numse bagpå - jeg kunne ikke stå for dem. De er jo godt nok mest til en pige - syntes det ville være synd at stoppe en dreng i dem... :-)


Denne dragt fra småfolk - nok mest til drenge, men tror egentlig os godt jeg ville give en pige den på :-)

2 kommentarer:

  1. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

    SvarSlet