Oversigt

søndag den 21. august 2011

Snart er det slut . . .

Jeg har sidden år 2008 haft min elskende Fiat 500 Diesel, men nu er det snart slut. Jeg er nød til at skille mig af med den, da der jo ikke rigtig kan være hverken barnevogn, autostol, pusletaske, højstol osv i den . . . Det er meget sørgeligt, jeg har været så glad for den lille bil - det er jo lige en tøse bil der har passet mig utrolig godt! Er vild med den røde "fart-stribe" og de røde sæder . . . suk ... øv ....
Idag er den på besøg hos en fyr der er uddannet klargørings-mand, kan skal pudse og polerer den, og så skal der tages billeder af den... Den er desværre snart at finde på bilbasen.dk    .... øv for en møg dag! Er ikke emget for at skulle af med den...-men må jo sande det bliver en nødveninghed! Er jo blevet helt afhænging af den dyt....
Nå, ja, suk og atter suk..... det tynger mig vidst lidt idag.... Det gør det heller ikke bedre jeg har en naturfags opgave og et andet projekt i skolen hængende over hovedet . . . Jeg er vidst nød til at starte fra en ende af og så bare gå i krig.

Håber i dejlige mennesker har en lidt mere positiv dag der ude... jeg er vidst nød til lige og finde lidt energi frem.

I får lige et lille billede eller 2 med at min putte:


3 kommentarer:

 1. det altid hårdt at skulle af med den første rigtige bil man har været glad for, for man knytter sig jo til den på et punkt, og hvor er den bar efin, så kan sku godt forstå du er lidt mut. Men ja det kan jo være den nye er meget bedre og finere :o) Op med humøret og god søndag:)
  Vi har en give away vis du skulle ha lyst=
  -Bettina
  lifeloveandlooks.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet