Oversigt

mandag den 22. august 2011

Et stort skridt = HUS

Vi kigger på hus. Det hus vi bor i er lavet som 3 lejligheder (vi bor selv øverst på 55 km2), og det beholder vi og lejer ud. Men vi kigger og kigger, og endelig var der noget vi kunne bruge - vi har set det idag med mægler - og hold nu godt fast, vi er vilde med det!! Det er et ældre hus, ældre mennesker der bor der og har indrettet det (brune karme, tapet osv) men vi er ret sikre på at det med tiden (og rigelig af dem her $$$$$$) kan blive lige som vi gerne vil have det. Man kan flytte lige ind i det, og sagtens leve med de ting vi med tiden vil ændre på.
Ja, hvad er så næste skridt?? hmm  . . . vi skal have økonomien i det vi bor i helt på plads (lån osv) inden vi så skal i banken og snakke med dem om de vil låne os penge til det her. Man må sige at vi som par og førstegangskøbere (sammen) har alle fordele med os ift. hvad der lige er på bordet i regeringen p.t. - renter og grundafgift osv. Det kunne jo ike blive bedre og mere til vores fordel - meeeen , huset koster jo en del, så det er spørgsmålet om vi kan låne pengene og også have råd til mad på bordet . . . jeg får helt ondt i maven med tanken.
Jeg syntes alt det her er noget svært noget. Skal jeg lade alle følelserne få frit spil og virkelig forelske mig i huset og se alle mulighederne? Eller er det dumt og sætte sine forventninger op og blive mega skuffet, hvis de i banken ikke vil låne os pengene . . . ???  Jeg har virkelig ikke forstand på alt det med hus-køb at gøre, og så store penge i det hele taget - men det er jeg meget glad for Stig har.
Vi er nød til at tage en dag af gangen, men jeg er og bliver vidst lidt naiv, og vil gerne have tingene gik lidt hurtigere - vil jo bare SÅÅÅÅ gerne flytte i noget med mere plads i en fart (før Baby kommer til verden)...


Nå, Stig skulle lige omkring arbejde efter vi så huset, så jeg glæder mig til han kommer hjem om lidt, og vi rigtig kan snakke om huset sammen.Nu vil jeg tænke på aftensmad :-)

Go aften til alle

5 kommentarer:

 1. Hvor er det spændende for jer alt sammen.

  SvarSlet
 2. Hvor er det spændende, jeg ville tænke alle tankerne, drømme og hade alt det praktiske og ventetiden, nogle gange er det godt nok med en mand, der holder hovedet koldt og er praktisk :o)

  SvarSlet
 3. Håber det lykkes for jer. Der findes flere forskellige hjemmesider, hvor I hurtigt kan få klarhed på om drømmene er helt urealistiske (fx. Totalkredit.dk, Nykredit.dk, Realkreditdanmark.dk osv.). Mange hilsner fra en tidl. Privatrådgiver i bank ;o)

  SvarSlet
 4. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet