Oversigt

fredag den 2. december 2011

+5 og utålmodighed

For f...... jeg er bare ved at være godt utålmodig! Beklager negativiteten! Alle der er gået over tid med deres børn må vide hvordan det her føles. Det er slet ikke sjovt. Kroppen bliver bare tung og træls og fyldt med vand - og man håber inderligt at de forbanede veer bare vil starte eller vandet gå - lige NU!  Syntes at gå 5 dage over tid er ved at være meget, men tålmodighed, man kan jo komme til at gå næsten 14 dage over før man bliver sat igang...... Puha

Jeg er på vej op i vores hus, der er en der vil komme og købe den efterladte seng, og et bord - så det går jo godt med at få tømt de efterladte møbler - dejligt :-) Vi endte med at kører i IKEA i går aftes, vi mangler lidt mere lys der oppe, når vi nu skal til og flytte ind og gå der oppe om aftenen. Vi blev enige om ikke og købe de "endelige" lamper endnu, men bare nogle billige fra Ikea - og så løbende finde ud af hvad vi gerne vil have.

Mangler du ikke et fedt retro rundt rødt spejl - ca. 40 cm i diameter? Sådan et har jeg os til salg. Tænker egentligt at hvis Baby er en pige, så kan det komme på børneværelset - syntes det er lidt fedt.


Nå, må afsted - ha en god dag der ude! :-)

5 kommentarer:

  1. Nu kommer den lille nok snart (bare for at være optimistisk!)... Jeg gik selv en uge over tid før han kom til verden (5 dage over tid gik vandet), så kender ventetiden... Bare glæd dig:-) Dét er fantastisk!
    Held og Lykke!

    SvarSlet
  2. jeg håber, at fødslen snart går i gang. Det er frygteligt med den ventetid og alle spørger....hele tiden til en :-)Første gang fødte jeg 3 dage før tid. Barn nummer to kom 10 dage efter termin og barn nummer to blev 7 dage efter termin. Nå men du ved vel, hvad der kan sætte fødslen i gang :-)
    KH. Viola

    SvarSlet
  3. Nå ingen post idag!!! Gad vide om det betyder at fødslen endelig er gået igang?

    SvarSlet
  4. Desværre er der ikke sket noget endnu... jeg venter stadig i spænding, nu mens manden er til julefrokost...

    SvarSlet
  5. Hejsa.
    Tillykke med din "nye" titel, jeg venter selv en lille pige og ville elske at kunne hænge dette røde spejl op på hendes værelse - er det til salg?
    Mvh Louise
    Louiseoest@hotmail.com

    SvarSlet