Oversigt

tirsdag den 6. december 2011

+9 og tudeMarie

Ja, måtte lige tage dagen idag med os. 9 dage over termin........... og tude-færdig! jeg syntes bare slet ikke det er sjovt mere...... har haft den største lyst til at ringe til jordemodercenteret idag og sige de altså bliver nød til at gøre noget. Men, jeg har en tid der inde i morgen - så kunne alligevel ikke få mig til det.... suk
Jeg har ikke lavet andet end at tude og sove idag - virkelig..... for f... det er håndt!

12 kommentarer:

 1. Åhhh ja sjovt er det ikke - og slet ikke hvis man er meget besværet af det. Gik selv 14 dage over tiden med den første, men jeg tog kun 9 kg. på ialt og havde ikke så meget besvær med ham :-). Dét fik jeg så tilgengæld med nr 2 med mega elefantfødder, der bare gjorde hammernas når jeg gik..Inden du ved af det ér det overstået og du kan nyde bebs og julen :-)

  SvarSlet
 2. Øv, hvor er det altså synd for dig. Håber virkelig at de vil hjælpe dig igang inden længe. Nå den lille gut eller gutinde er her er det heldigvis hurtig glemt.

  SvarSlet
 3. Øv, og her troede jeg lige, at du havde født efter indlægget i går. Jeg krydser fingre for, at de vil sætte dig i gang i morgen. Op med humøret - inden længe er det overstået, og så er det hele (forhåbentlig) glemt. :)

  SvarSlet
 4. Æv æv sikke en træls dag :o( Håber virkelig at der snart sker noget, men mon ikke der gør det. Jeg sender noget positiv energi i de retning og en hel masse vestøv :o)

  SvarSlet
 5. Okay, ikke så fantastisk at du er ked af det, men ihh du fatter slet ikke hvor rart det er, at finde en blogger i samme situation som mig selv.. jeg er 7 dage over termin, og jeg er godt nok også ved at få et flip herhjemme! 9 måneders ventetid, og så skal man vente yderligere.. det er simpelthen for strengt ;)
  Håber de kommer med gode nyheder til dig idag på hospitalet, eller at du måske allerede er igang med at føde?! :)
  Jeg venter selv på det bliver fredag, så jeg kan få tid til igangsættelse..
  Jeg må da lige følge med herinde :D

  SvarSlet
 6. NU håber jeg dine "manglende" indlæg i dag og i går skyldes, at du er blevet MOR! Sender en masse gode tanker...

  SvarSlet
 7. Mon ikke stilheden fra dig betyder, at dit lille vidunder har set dagens lys? Tænker på dig, og glæder mig til at se babybilleder :)

  SvarSlet
 8. Håber ligesom de andre at stilheden skyldes at din ventetid er ovre. Håber alt er gået som det skulle? Mange tanker herfra. Kh. Pia :o)

  SvarSlet
 9. Ja jeg tænker da også at der endelig er sket noget. Jeg håber alt er gået godt? Hilsen Jane

  SvarSlet
 10. Ja, mon ikke stilheden betyder, at du nyder din lille baby! Jeg håber, at alt er gået godt! Og glæder mig til en opdatering - tjekker for opdateringer her inde dagligt. :)

  SvarSlet
 11. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet