Oversigt

mandag den 5. december 2011

+8 og alternative metoder i brug!

Ja, nu er det så på 8. dagen jeg er over min termin ........ gider seriøst ikke lave flere indlæg med + tal jeg går over termin - nu må den lille fis da snart komme ud. Jeg er blevet så desperat, hvis man kan kalde det det, at jeg idag har fået zoneterapi og akupunktur. Ved ikke rigtig om jeg tror på det, og om det hjælper, men det kan jo ikke skade, og det var egentligt os bare dejligt at på massage på fødderne (big foot). Men spurgte damen om hun havde god erfaring, og hun svarede at de fleste hun havde behandlet ("igang-sat" på denne måde) havde født inde for 24 timer.... - bring it on - tænkte jeg bare!!! Så nu er der ikke andet at gøre end igen at vente. Er spændt på om det vil hjælpe - men ærlig talt, man kan jo ikke finde ud af om det er det der hjælper, eller fødslen bare går igang naturligt.Kryds finger for det viker :-)
God aften til alle

8 kommentarer:

 1. Krydser fingre for at det virker og prikker samtidig lidt til baby og siger kom ud :) Kan godt forstå at du ikke gider vente mere.

  SvarSlet
 2. Ih jeg synes det er så spændende :-) Jeg er herinde dagligt for lige at tjekke om der mon er sket noget. Jeg sender dig nogle ve-tanker og håber det kan hjælpe en fødsel på vej ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg tror på det :o) Jeg fik igangsættende akupunktur 1 og 2 uger før termin (det var ikke noget, der kunne sætte øjeblikkeligt igang, men virkede modnende), og jeg fødte til termin :o)
  Så pøj-pøj med det hele!!

  SvarSlet
 4. Tusind tak for jeres søde kommentarer - kan egentlig godt forstå hvis folk ikke gider læse mere om +dage over termin og min utålmodighed - men sådan er det jo bare når man venter på noget så stort og vidunderligt :-)
  Jeg syntes at den "murren" jeg har i understellet er begyndt at tage lidt til, men det kan os godt bare være ren indbildning - men det ville da være skønt hvis der kom kan i det hele...
  Men ihhh hvor er jeg spændt... :-)

  SvarSlet
 5. Uh, hvor er det altså spændende! Måske er du ved at føde lige nu?!
  Jeg følger spændt med - også hvis der kommer flere +dage. :)

  SvarSlet
 6. Nu er vi langt oppe af tirsdagen, og du har ikke lavet et overtidsindlæg, så håber, det er udtryk for at du netop nu føder ELLER måske allerede ligger med den lille i armene:-)

  SvarSlet
 7. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet