Oversigt

tirsdag den 13. december 2011

ENDELIG - "Mor"-indlæg

Så skete det endelig. Torsdag den 8. December kom vores lille pige, Karen, til verden. Hun vejer 3800 gram og er 55 cm lang. Hun er så smuk og dejlig, og hun er nem og allerede godt igang med amning og livet unden for min mave. Jeg er blevet MOR :-)
Selve fødslen er en anden sag!!
I korte træk: Blev sat igang onsdag den 7/12 pga. begyndende svangerskabs-forgiftning (for høje værdier) - denne dag skete der indenting. Men torsdag den 8/12 efter 3 igangsætnings-pille, så fik jeg veer. Og de tog til - meget MEGET til og hurtigt. Fik blokade i ryggen, og levede så lidt på det, men presseveerne kom  hurtigt og så skulle der presses. Var helt ødelagt. Kunne ikke. De prøvede med sugekop 2 gange, men hun ville ikke ud. Så fandt de ud af hun var "stjerne-kigger" og at jeg derfor slet ikke ville kunne have født hende normalt. Så det endte med akut kejsersnit. Og det gik stærkt - som i VIRKELIG stærkt, da hendes puls faldte.
Ja, så nu har jeg fået snittet og render rundt med "clips" i maven - som heldigvis skal fjernes torsdag. Har smerter, men syntes idag at jeg er lidt i bedring - og det er rart i forhold til at være der for Karen (amning, løft, pusling, skiftning osv)

Så ja, nu er vi forældre - til den dejligste lille pige i verden - og vi er så stolte :-)

37 kommentarer:

 1. Nårh hvor er hun kær - Tillykke med hende:-)

  SvarSlet
 2. STORT TILLYKKE med den længe ventede prinsesse, hvor ser hun dejlig ud.
  Skønt at læse det går godt og med jer begge.

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
 3. Stort tilykke med din dejlige pige.. Hvor er hun bare fin og smuk.. Dejligt du er godt i gang med det hele omkring din lille Karen.. Al held og lykke til Karen, du og Stig.. KNUS din "gamle" veninde.. :)

  SvarSlet
 4. Ihh kæmpe stort tillykke med hende. Hvor ser hun bare SMUK ud :)

  Glæder mig til at se hende i Krittewitt ;)

  Kh

  SvarSlet
 5. Årh, hvor er hun bare fin!! STORT tillykke, sikke en omgang du/I måtte igennem inden...men Karen ser jo ud til at være det hele værd! Tillykke mor ;o)

  SvarSlet
 6. STORT tillykke søde Julie. En 'stor' prinsesse, der skulle have lidt hjælpe for at komme ud - dejligt at det endte godt og at I nu er blevet forældre.

  SvarSlet
 7. Hvor er hun fin - STORT tillykke herfra - og trods den noget anderledes fødsel, end det du nok havde regnet med, så glemmer man heldigvis hurtigt både den og smerterne, når man får den lille guldklump i armene ;-)

  Knus Laila

  SvarSlet
 8. Stort kæmpe tillykke med din nye titel. Og med den skønne lille prinsesse.
  Jeg havde luret at det nok at gået den vej, siden der var stille på din blog. Nu kan I rigtig komme til at nyde det med hinanden og den lille ny.

  SvarSlet
 9. STORT tillykke Julie, hvor ser hun bare dejlig ud! Og rigtig fint navn til hende :o) Og fødsel er bare pisse hårdt, så godt gået, og håber du har overskud til at nyde denne første tid! Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 10. Stort tillykke med jeres lille yndige datter!! Er glad for at læse, at alt endte lykkeligt, det var noget af en omgang du var igennem!

  SvarSlet
 11. stort tillykke med hende. Hvor ser hun fin og yndig ud :D

  SvarSlet
 12. Stort tillykke, det er den mest fantastiske og ubeskrivelige følelse. Er selv blevet mor for 4 mdr siden til en lille dreng. Også ved akut kejsersnit, da han lå med hovedet under mine ribben og jeg var ikke klar til en sædefødsel.
  Det er noget af et chok, når man ikke var forberedt på at skulle "føde" på måde, synes du ikke? Jeg følte mig ihvertfald snydt for den rigtige oplevelse, og det tog et par mdr at acceptere at det. Men vigtigst af alt er jo at vores guldklumper er kommet til verden sund og rask. Endnu engang stort tillykke fra mig :)

  SvarSlet
 13. Kæmpe tillykke med hende hun er bare skøn. Har gået og tænkt på dig de seneste dage efter dine blogindlæg stoppede, så dejligt at høre at hun er kommet til verdenen, det var jo også det jeg regnede med :D

  SvarSlet
 14. Ej hvor er det skønt! Jeg har godt nok tjekket mange gange i løbet af den sidste tid. STORT Tillykke med den lille prinsesse og sikke et fint navn hun har fået. Den 8 december er en god dato, jeg har nemlig selv en dejlig veninde der har fødselsdag den dag.... Endnu engang tillykke med at I er blevet mor og far :o)

  SvarSlet
 15. Åhhhh hvor dejligt at høre. Endelig kom hun. Stort tillykke og hvor er hun lækker.

  SvarSlet
 16. TILLYKKE. Hvor er det stort - endnu et skønt barn er kommet til verden!

  SvarSlet
 17. Stort tillykke med hende! :)

  SvarSlet
 18. Endelig.. Tillykke med hende.. hvor er hun fin.

  SvarSlet
 19. Kæmpestort tillykke! Hvor ser hun også bare fantastisk fin ud :)

  SvarSlet
 20. Stort tillykke, dejligt hun endelig har set dagens lys trods den noget dramatiske ankomst, hun ser skøn ud

  SvarSlet
 21. Det er det største, der kan ske! Stort tillykke med jeres guldklump!
  Kh. Viola

  SvarSlet
 22. Kæmpe stort tillykke!! Der findes ikke noget bedre end at opleve følelsen at blive mor/forældre:D Håber smerterne snart tilgår:)

  SvarSlet
 23. Rigtig mange gange tillykke med den lille lækre smuksak... :o)

  SvarSlet
 24. Stort tillykke med den skønne, lille pige :)

  SvarSlet
 25. Stort til lykke med hende. Hun ser dejlig ud - og jeg er jo vild med navnet Karen :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 26. Stort stort tillykke, hvor ser hun fin ud :)
  KH Micha

  SvarSlet
 27. Kæmpe stort tillykke med den lille prinsesse. Hun ser fin og dejlig ud.

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 28. Årh, hvor ser hun fantastisk og fin ud! Sikke en omgang, håber i alle har det godt. Jeg ønsker alt det bedste til jeres lille familie :-)

  SvarSlet
 29. KÆMPE tillykke med hende. Spændende spændende tid I nu går i møde. De allerbedste ønsker til jer alle 3 :-) Kh Bettina

  SvarSlet
 30. Stort tillykke - hvor er hun bare SMUK!!!!

  SvarSlet
 31. Hvor er hun bedårende - mange gange tillykke.
  Kram...

  SvarSlet
 32. Tillykke med det lille vidunder! :) Hun er vel nok fin!

  SvarSlet
 33. Stort tillykke med hende, hvor er hun dejlig:-)

  SvarSlet
 34. Stort stort tillykke, hvor er hun bare yndig. Dejligt at I alle har det godt. Det var noget af en omgang du var gennem. Men man glemmer det utroligt nok lige pludselig...:-)
  Kh V

  SvarSlet
 35. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet