Oversigt

lørdag den 24. september 2011

HUSEJERE ♥

Yes, det er lige det vi nu er blevet!!! Vi bød på huset igår, noget mindre end det stod til. 15 minutter senere ringende mægleren tilbage, at de ville gå lidt ned i pris. Vi blev enige om at holde ved vores bud, og så kunne de jo tænke over det. Der gik ca. 15 minutter mere, og så ringende mægleren tilbage, de ville gerne handle og vi har nu fået det til den pris vi gerne ville.

DET FANTASTISK!!!!

Jeg tror ikke helt jeg fatter det endnu. Man kan sige at intet er jo endeligt endnu før vi har skrevet under på noget, men alle papiere er nu sat i værk og når næste uge er omme, så jeg sikker på vi er 100 % sikre på det bliver vores. (det er vi jo nærmest allerede) :-) :-) :-)
Åh ja - er så glad....... Syntes det har været svært at sove de sidste par dage - men skidt med det.... :-) Syntes det så vildt - vi skal flytte :-) Vi har bestemt at vi først vil overtage det fra 1/1 2012 - så det ikke kommer til at falde sammen med jeg skal føde og vi skal lærer Baby at kende. Men vi kan nok få nøglen en mådende før - og det er jo bare dejligt :-)

Ja, det blev lige til et HAPPY HAPPY indlæg - men det er jo os bare mega svært at få armene ned igen, når det er noget man kan glæde sig så meget over!


10 kommentarer:

  1. Tillykke! Det bliver så godt for jer og den lille:-)

    SvarSlet
  2. Ejjj, hvor fedt for jer. TILLYKKE, det bliver superskønt.

    SvarSlet
  3. Hvor fedt for jer! Det er bare så stort, når man første gang overtager nøglen til sit helt eget hus :-)

    SvarSlet
  4. hvor er edt bare dejligt for jer... mange gange tillykke med det :o)

    -Bettina

    lifeloveandlooks.blogspot.com

    SvarSlet
  5. Ej hvor er det fedt Julie! :D Stort tillykke med det - sikke en masse spændende der sker for jer :)

    SvarSlet
  6. Stort tillykke - dejlig at det lykkes. Skønt med to store begivenheder i udsigte - held og lykke det hele :o)

    SvarSlet
  7. Kære alle samme - tusind mange tak for alle lykke ønskningerne - jeg blev bare sååå glad! Jeg er vidst snart nød til at fejre alle de hærlige ting i vores liv p.t. med jer, med en give away - så hold øje :-)

    Mange tak igen

    SvarSlet