Oversigt

tirsdag den 20. september 2011

Om den lille grønne på 1. etage

Ja, det er min hjerne jeg skriver om. Den er godt nok på overarbejde disse dage. Igen skal det handle om hus - og det kommer det til i det næste lange stykke tid . . . . .
Vi var som skrevet før, ude og se ikke mindre end 3 stk. huse igår. Og var vi ikke allerede i vildrede - ja, så er vi det nu. Sikke mange indtryk og tanker man får ud af det.
De 2 af dem var ikke noget - men det ene vi så igår og et andet vi har set på aller først, ja, dem går vi med i tankerne nu. Vi skal se det første hus igen på torsdag.
Jeg tror jeg har brugt det meste af min dag idag på at indrette det og finde på muligheder med det - oppe i hovedet selvfølgelig. Derfor igen, HJERNE PÅ OVERARBEJDE!! Jeg er mest vild med det første - og jeg er SÅ spændt på at se det igen.

Skal lige sige at frustrationerne er store i mit indre univers - det er bestemt ikke noget for hormonelle kvinder sådan noget med huse og valgmuligheder og beslutninger! :-) Det har og vil sikkert komme til at koste flere krokodille tårer.
Men, det vidst lidt et luksus-"problem" vil nogle nok mene... Alle der har købt hus før os vil sikkert kunne skrive under på at det bestemt ikke er let og ikke noget man bare lige gør. Men jeg glæder mig :-) det jo kun forbundet med glæde alt det her "indre kaos" - så mon ikke det går hen og bliver helt fantastisk i sidste ende, det jeg ret sikker på :-)

 Nu vil jeg bevæge mit gravide korpus til svømning - glæder mig som en gal til at komme i det vand! Den der følelse af at veje mindre og være vægtløs i vand - det er guld vær!!! :-)

Kan i have en dejlig aften der ude ... Ciao

5 kommentarer:

 1. Kender alt til en hjerne på overarbejde - det skal nok lykkedes for jer og er det ikke fedt at gå og indrette (også selvom det bare er visuelt ?). God tur i vandet :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det spændende, men det lyder nu altså til at du har besluttet dig :o)

  SvarSlet
 3. Til Bettina: jeg krydser finger - og tak, det var skønt at komme i vandet :-)

  Til Lisbeth: Ja, eller - man skal jo være enige om det, men jeg tror nu nok godt jeg ved hvad jeg helst vil :-) nu det bare spændene om det så kan lade sig gøre :-)

  SvarSlet
 4. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet