Oversigt

søndag den 18. september 2011

Bolig update

Jeg har slet ikke fået skrevet at vi i torsdags var i banken. Vi har nu fået grønt lys til at låne penge - det er bare sååååå dejligt!!! Det var så en mindre ting at tænke på.
Så er det store spørgsmål jo så bare - hvilket hus skal det være?? Vi vil gerne bo i Vodskov, tæt på alt familie. Og der er jo det her hus som vi er ret vilde med og ser mange muligheder i. Og naiv som jeg kan være, ja, så er jeg klar til at springe til med det samme. Meeeen - Julie, slå nu lige koldt vand i blodet.
Alle gode råde, fra venner og familie, lyder på at se nogle flere huse, inde vi bare bestemmer os for det her. Og det er der jo selvfølgelig meget fornuft i - men, utålmodige Julie, kan næsten ikke vente . . . . :-) Hvilket jo selvfølgelig kun er positivt... (tegn på at det er det rigtige hus!)
Nå, men, alle de fornuftige råd har talt til os - så idag skal vi til åbent hus og se et andet hus, og i morgen mandag, så skal vi se 3 forskellige huse med en mægler. Så kom ikke og sig vi ikke har lyttet. Ej, det kan jo også være vi bliver klogere - nu må vi se..... jeg er ret spændt! Det er jo store beslutninger!!Alt imens alt det her hus halløj står på, vokser maven bare og baby er stadig meget meget meget aktiv. Det er en dejlig følelse - og der går mange tanker i den kommende moderers hovede her!!! Vi snakker dagpleje, barnedåb, julegaver, jul, flytning, amning, barsel, at gå hjemme, tøj, navne m.m - det jo helt vildt det den lille hjerne oppe i mit hovede vender hver eneste dag - det jo nok meget normalt, men man kan godt føle sig en smule rundt-tosset sidst på dagen med alle de tanker!!!!

Jeg vil til og være lidt kreativ - måske endda bage nogle boller
Kan i have en dejlig søndag <3

6 kommentarer:

 1. Hvor er det spændende. Gid det var mig, der skulle rykke i hus snart....:-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det fedt for jer. Tillykke - så er det 'bare' at finde det helt rette hus. :) Rigtig god søndag :)

  SvarSlet
 3. Tillykke med det grønne lys - ja der er vildt meget at tænke på, men som regel falder tingene på plads. Pøj pøj med huskiggene :-)

  SvarSlet
 4. Årh hvor er det bare spændende for jer med det hele, jeg ville være ligeså utålmodig som dig, forelsker mig også altid hovedkuls i ting og kan så slet ikke slå det ud af hovedet - og det må trods alt være ekstra svært med et helt hus :o) Held og lykke med jagten! Kh

  SvarSlet
 5. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet