Oversigt

onsdag den 14. september 2011

Bleer!?!?!?!?!

Jeg har købt 20 stk stof-bleer, ikke til babys numse, men som "nulle-bleer" og til amningen, gylp osv - mon det er nok? Babys mormor (min mor) har vasket dem et par gange og nu har de været i tørretumpleren - så de er blevet lækre og bløde :-) og er klar til brug......

En hel pose fylder de . . .



6 kommentarer:

  1. Vil mene det er nok.. ellers er det jo nemt at købe flere.. :) Men har du ikke flere til at have ved puslebordet.. så vil jeg helt sikkert købe flere.. :)

    SvarSlet
  2. Sikke en fin blog du har her :)

    Jeg vil også mene, at det er nok, selvom jeg i virkeligheden ikke har forstand på det :)

    SvarSlet
  3. Det kommer jo lidt an på hvor tit du vasker ;o) Men man kan aldrig få for mange!!!!!!

    SvarSlet
  4. Jeg ville helt sikkert købe 10 eller 20 mere! Man bruger mange flere end man kan forestille sig, så det er penge givet godt ud! :o)

    SvarSlet
  5. Vi startede med 30... Og så kom gylpe-monsteret og så købte vi 10 mere... Og så lige 10 mere!! Vi brugte dem også på puslebordet, så der røg også minimum en om dagen til det.
    Man kan (næsten) ikke få for mange!
    Ps. Vi har været aller gladest fra dem fra Pippi og Name It.

    Kh Camilla

    SvarSlet
  6. Tusind tak alle sammen, for de mange gode råd - jeg har jo virkelig ikke forstand på det - det skal man vidst have lidt erfaring for at kunne vide ;-) tror jeg vil købe 10 stk mere - og så se, kan jo købe flere når først vi finder ud af om det er en lille gylpe-trold eller bare en der skal have en "nulle-klud" i hver hånd :-)

    SvarSlet