Oversigt

søndag den 27. januar 2013

Slik og sukker helved!

Kender du det, der er næsten altid slik med hjem fra supermarked, og det er altid impuls køb. Så snart man kommer hjem, har spist det, siger man til sig selv - ikke mere slik nu..... og får det så dårligt med sig selv..
Jeg er og har været afhængig af sukker, slik, chip og alt muligt andet usund alt alt for længe, og jeg er så død træt af at være overvægtig - der er sikkert mange der kan være med der, og måske nogle har gode råde osv de vil dele og give videre til mig? så kom endelig med dem!!!!

Jeg har kendskab til et par stykker der havde sindsyg rygrad, og besluttede fra en dag til en anden, de ikke ville spise slik i et helt år - det er da bare så mega godt gået, og sikke en inspiration til os andre. Jeg tror egentlig nok jeg selv ville kunne klare det et langt stykke tid, og være meget standhaftig, men bange for at falde i og blive skuffet over sig selv. Jeg ville egentlig heller ikke være typen der lyver for andre omkring det, hvis man nu faldt i, for det er jo kun sig selv man snyder....

Jeg vil idag bruge dagen til at finde den indre motivation frem, og beslutte jeg ikke vil spise slik og chips det næste halve år - skulle der være nogle der ude der har lyst til at være med, så vil det bare være en støtte. Meld jer endelig :-) får brug for alt den opbakning jeg kan få :-)
Den 1. August er det igen tilladt at smage lidt slik....... gud, kan jeg nu holde det - selvfølgelig kan jeg det!!! det skal jeg!!!!!! kom on........................... :-)


Andre der er med?


3 kommentarer:

  1. Hmm, det ville jeg måske gerne... men så igen, det er så besværligt at være gæst, når man ikke vil spise det, der bliver serveret. Tror hellere jeg vil prøve at der kun må spises slik én gang om ugen. Så er der også noget at se frem til. Men jeg ved også godt, at efter bare et par uger uden sukker, så forsvinder trangen, så man burde jo bare tage en kold tyrker :)

    SvarSlet
  2. Det ville jeg aldrig kunne holde. Hvis der er noget, jeg ikke må spise, så vil jeg bare have det endnu mere. Jeg har tidligere haft held med konceptet "små skridt" (google), er også i gang igen.

    SvarSlet
  3. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

    SvarSlet