Oversigt

mandag den 9. januar 2012

Så er jeg tilbage :-)

Jep, nu er jeg tilbage - måske ikke på fuld styrke,men jeg er tilbage. Der er sket åhhh så mange ting siden sidst. Karen, ja, hun er jo bare så dejlig. Hun er nem og hun trives bare. Hun spiser godt, tager på og sover godt - det er bare så skønt. Hun sov 5 timer i streg i nat, spørg lige moderen her om hvor dejligt det lige var!!! :-) så har bare overskud og det er skøøønt! Jeg skal starte i mødregruppe med hende her den 17. januar og det er jeg meget spændt på.
Andet er at vi er flyttet. Yes, vi gjorde det! Ja må nok indrømme at efter fødslen jo endte i akut kejsersnit og jeg jo ikke måtte løfte osv efterfølgende, ja så troede jeg sku ikke på vores flytning blev lige forløbig. Men mellem jul og nytår, der fik jeg kræfterne tilbage, og vi pakkede alt og fik flyttet.
Og det er bare såååååå fedt og dejligt. Nyder virkelig at være kommet til Vodskov, hjem, have familien tæt på - og sikke mange besøg vi har fået og får. Det er dejligt.
Det er først idag vi har fået internet - så nu jeg endlig forbundet med verden uden for baby-boblen igen :-) Og jeg nyder det.
Næste skridt er så at få lavet kontoet/krea-rummet færdigt så jeg kan komme igang med de kreative ting igen - savner det for vildt! Men indtil da, forbliver mine sager i kasser så det ikke fylder rundt omkring.

Jeg vil glædelig til at læse med hos jer andre igen - har savnet blogland!

Jeg poster lige et lille nyt billede af Karen, som sov i mors og fars seng i nat, og her lige er ved at vågne. Vi bruger slangen som sengerand.


Der kommer med sikkerhed mange flere billeder af vores lille pige - er jo bare så forelsket i hende :-)

12 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage i det små. Du keder dig dig vist ikke for tiden. Der er nok at tage fat på, men alt sammen kun spændende ting og endnu engang hvor er hun super lækker :-)

  SvarSlet
 2. Uh hun er da også bare helt vildt lækker.. :D

  Velkommen tilbage :)

  SvarSlet
 3. Dejligt, at du er tilbage igen. :) Og tillykke med at I er flyttet. Jeg glæder mig til flere indlæg om jeres fine, lille Karen. :)

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre fra dig igen. Det lyder jo vildt hyggeligt og til at du/i stortrives :O)

  SvarSlet
 5. Velkommen tilbage, Julie. Hvor er det dejligt at høre I fik flyttet og at Karen bare vokser derud af :) Håber I nyder tilværelsen :)

  SvarSlet
 6. Hej Julie
  Tillykke med den smukke lille pige. Håber du er kommet ovenpå efter kejsersnittet(har selv fået kejsersnit med begge mine børn, så ved hvor smertefuldt det kan være indimellem...)
  Mine svigerforældre bor i Vodskov -hyggelig lille by :)
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 7. Skønt at du er tilbage :o) Dejligt at høre det går så godt. Og hvor er det fedt at I er flyttet (i hus. Tillykke med det :o) Det håber jeg også vi kommer til på et eller andet tidspunkt. Det gør altså bare lige udelivet lidt nemmere synes jeg.

  SvarSlet
 8. Velkommen tilbage :)
  Hun er bare så køn den lille Karen!

  SvarSlet
 9. Velkommen tilbage. Hvor er det bare et skønt billede og dejligt st høre at lillepigen stortrives, hun ser nu også sådan ud som hun ligger der og putter i mors og fars seng :)

  SvarSlet
 10. Velkommen, blev glad da jeg så det ;o)

  Men hold da op, I har da haft nok at se til. Dejligt at høre at Karen er lige så sød som hun ser ud til at være.

  Kh. Pia

  SvarSlet
 11. Ih, hvor er hun sød:-) Emma.
  WWW.BABYBITE.WORDPRESS.COM

  SvarSlet
 12. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet