Oversigt

onsdag den 18. januar 2012

PIXI Bøger

Jeg elsker Pixi-bøger, og det har jeg vist gjort hele mit liv.  Små bitte bøger man kan hygge sig med. Som barn havde jeg en af de der små røde kufferter, fyldt med pixi-bøger, og jeg slæbte den med over alt, trods den jo næsten var større end mig selv. Jeg kunne få timer til at gå, bare med at sidde og kigge i bøgerne - har min mor fortalt.

Jeg anede faktisk ikke man stadig kunne få pixi-bøgerne, men det kan man, og nu er jeg igang med at samle til Karen. Har en idé om at hun også skal have en lille kuffert til at have dem i, når hun bliver stor nok til at gå rundt med den.

Nyt er vidst at man kan få pixi-bøger med mummitroldene - de er bare så søde de historier :-)Disse på det nederste billede, alle 3 stk havde jeg selv som barn også. Sjovt at man stadig kan få præcis de samme.


Nu vil jeg give Karen en kjole på - og så skal vi ned og spise hos hendes farmor og farfar.

9 kommentarer:

 1. Uhhh jeg havde godt nok også mange af dem, desværre "døde" de i en brand i kælderen i den ejendom mine forældre bor i..

  Måske jeg skulle gå på jagt efter nogen af de gode ... gamle.. Bare for hyggens skyld...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Jeg har stadig alle mine gemt, og de bliver brugt næsten dagligt af min yngste datter :) Der er også kommet en hel del flere til samlingen, fordi hun simpelthen elsker dem. Men jeg synes at de nye historier, man kan købe er rigtig trælse, hvorimod de gode gamle genoptrykte er kvali-historier :)

  SvarSlet
 3. Da jeg arbejde i Bog&Ide for 2 år siden, solgte vi massevis af dem - jeg er sikker på, at de stadigvæk kan fås i en Bog&Ide. De er virkelig herlige og jeg havde selv sindsygt mange af dem og også den røde kuffert til at have dem i ;)

  SvarSlet
 4. Fine pixi'er, du har fundet - med alt dit skønne stof, kunne du jo også sy et pixibogsetui til Karen, hvor der er plads til 6-8 bøger? Mine unger elsker deres etuier - hvis du ikke har mønsteret, er der en DIY her: http://brombleberries.blogspot.com/2010/06/pixibogs-taske-tutorial.html

  SvarSlet
 5. Jeg har også startet en lille samling.. Prøv genbrugs butikker - der kan man være heldig :D

  SvarSlet
 6. Jeg har købt Pixi alfabetet til mine unger. Der er 28 bøger (!) med hvert sit bogstav og en plastik-lomme-plakat til at hænge dem op i. Syntes faktisk at de er godt skrevet. Ellers er jeg enig i at de gamle er de bedste.
  Jeg har også fundet smølfe pixi bøger i Netto, men det er ved at være længe siden.

  SvarSlet
 7. Hej. Jeg har en masse pixibøger til salg. Hvis du vil købe, kan du skrive til mig på ja.ka.arndal@privat.dk.
  vh Kate

  SvarSlet
 8. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet