Oversigt

onsdag den 13. juli 2011

Onsdag den 13. Juli

Det har været en lang dag idag, men mange blanede følelser.
Først stod den på arbejde fra 7-14, sidste dag i praktikken på Visborggaard. Jeg har været så glad for at være der - så det var selvfølgelig trist og sige farvel. Mine søde kollegaer havde købt en fin lang rød rose og skrevet et sødt kort :-)


Da jeg så fik fra arbejde (FERIE) var det i fuld fart mod Aalborg igen - nåede lige hjem og fik skiftet tøj, og så var det til jordemoder. (2. jordemoder-besøg) Vi fik hørt den fine hjertelyd, og hun sagde min livmoder var fin og stor og passede fint til det antal uger jeg er henne (20+3 =21.uge)
I morgen skal vi til scanning (MD) og jeg glæder mig SÅ meget til at se min lille baby på skærmen!

Efter jordemoder var det igen videre i programmet - til min kusines datters 1 års fødselsdag - søde dejlige Annamie fylder 1 år i dag. Jeg havde syet et lomme-ophæng til hende og så fin hun små bøger og en metal-dåse med en ugle på.





Så fine pakker blev det til :-)


Nu har jeg sat mig i sofaen - helt vildt træt og uden kondi, kommer da næsten til at puste helt. Jeg skal bare sove længe i morgen - og så ser jeg frem til Scanning kl 13.20, hvor jeg håber vi igen får fine billeder med af vores lille baby :-)

Nu der dømt ferie!

2 kommentarer:

  1. Puha, sikke mange ting - jeg bliver helt forpustet af at læse det :) God ferie :)

    SvarSlet
  2. Åh det bliver så spændende at se det lille pus. :O)

    SvarSlet