Oversigt

mandag den 11. juli 2011

Flytte tanker

Ja jeg vil gerne snart flytte. Vi har boet på 55 km2 i snart 3 år - er ved at blive sindsyg..... Stig lover at huset bliver færdigt i år, og vi så skal videre, og vi kigger skam også på hus og huse... Meeen jeg syntes det har så laaaange udsigter endnu. Jeg går jo allerede og drømmer om hvordan det skal indrettes når vi får mere plads, og ønskerne og ideerne til mit helt eget krea-rum gør mig bare endnu mere spændt og vild for at der skal ske noget SNART! Og så er der jo lige det der med et børne værelse også - glæder mig da for vildt til jeg skal lave sådan et også. Det er ikke sikkert at baby får eget værelse før den bliver lidt ældre (vi har jo kun 55 km2 her hvor vi bor nu) men, "så snart vi flytter" (syntes jeg bruger den sætning hele tiden) så skal den nok få sit eget værelse. :-)

Jeg var forbi Blå Fugl (i Aalborg) idag, og pludselig var der nu 50% på de fede hus-kasser (senge-huse) fra FERM-Living som jeg har drømt om såååå længe. Dem var jeg da nød til at slå til og købe med det samme, hun havde jo kun 3 stk tilbage - så 2 af dem kom med mig hjem. Er spændt på hvad Stig siger. Jeg får dem nok ikke op og hænge før vi flytte - meeeen det kan jeg også godt vente på - nu har jeg dem da ihvertfald. De er så fede! Tænker at hænge dem op ved sengen, på hver vores side - nærmest som et nat-bord, bare hængende på væggen. Til bøger, mobil, vækkeur osv.
Se lige engang - Misundelig??? :-)






2 kommentarer:

  1. Ja, mega misundelig :o) Hvor er de lækre, dem kan jeg godt forstå, at du skulle have med hjem! Dejligt at du skrev på min Give Away, så jeg kunne finde vej til dig :o)

    SvarSlet