Oversigt

mandag den 27. juni 2011

Jeg er en glad og lettet mommy2be ;-)

Ja, jeg er lettet nu!
Jeg har i en tid nu ikke følt mig særlig gravid. Jeg har slet ikke taget på, ikke fået maven eller mærket liv i maven endnu - og nu er jeg i uge 19. Så ja, bekymringerne har været mange af, og det har også kostet nogle tårer og fustration. Men jeg var ved jordemoderen idag (ikke planlagt) skal først der ind til 2. jordemoder-besøg om 14 dage cirkus, men jeg kunne bare ikke holde ud og gå og vente og være bange og ked af det. De var så søde, og jeg kom til med det samme - og straks fik jeg hjertelyden til min lille baby at hører.... Tårene trillede bare ned af kinderne, så mange følelser, men nu glædes-tårer :-) Der er liv der inde, og jeg har ingen grund til bekymring ;-) Jeg er bare så glad og lettet nu :-) 

9 kommentarer:

 1. åh det jeg bare rigtigt glad for at høre søde. og kan virkelig sagtens forstå de bekymringer du/i har haft.

  knus maria ssh

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt for dig/jer. Det glæder mig. Det andet er dybt frustrende og det er jo meningen at det skal være glædeligt.
  Jeg husker at jeg begge gange havde den følelse nogenlunde lige langt henne i gradvidteten og da jeg havde hørt hjertelyd var jeg heller ikke tvivl om jeg havde mærkdet liv. Den allerførste gang føltes som en luftbobel der bevægede sig i maven..

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt for dig, så kan du nyde tiden lidt :)

  SvarSlet
 4. Åhh det kan være SÅ hårdt at gå og være bekymret for livet i maven! Det var dejligt at du fik hjertelyden at høre - det er en fantastisk oplevelse.

  SvarSlet
 5. Wow, det er jeg bare glad for at høre :-) Det er ikke noget som en mors bekymring, så det er så skønt at få lov til at ånde lettet op.

  - og nyd nu din lille mave lidt endnu - ligepludselig bliver man jo tyk :-)

  SvarSlet
 6. Åh, hvor dejligt for dig - Der er ikke noget værre and at gå og bekymre sig. Hvor var det godt de tog dig ind så hurtigt:-)

  SvarSlet
 7. Det var dejligt at høre søde.. Du skal ikke være bange.. Jeg er sikker på der ligger den lækreste lille unge gemt inde i din mave, der bare ligger og samler kræfter til at vokse og komme ud i verden..

  Men dejligt at jordmødrene var søde og tog den bekymrede mommy2be alvorligt når hun havde brug for vished om sin baby.. :)

  SvarSlet
 8. Sikke en fin blog du har her. Jeg melder mig som fast læser

  SvarSlet
 9. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet