Oversigt

mandag den 17. september 2012

Endt barsel og dagplejemor fyret....

Ja, jeg er vendt tilbage til uddannelsen idag - en skøn kort dag med intro. Barslen er slut og et nyt kapitel i familiens liv skal starte - "travl hverdag kalder jeg det" (som alle andre).......  Hvor mor her ikke klare alt det huslige, fordi mor er ved at tage sin uddannelse færdig!! Spændende hvordan det kommer til at gå....

Nå, når det så er sagt, ja, så blev vores dagplejemor lige fyret i torsdags. Bum - bare lige sådan - pga. nedskæringer og børne-mangel i vores by. Øv med KÆMPE ØV på!!!! NU gik det lige så  godt, eller ihvertfald bedre.. Karen har kun været ved hende i 2 uger. Og nu hun selvfølgelig sygemeldt nogle dage, lige til at komme ovenpå igen - hun forsætter et halv år endnu. 
Mit største ønske er selvfølgelig de vil finde en plads til Karen, et sted hvor hun kan være resten af hendes dagpleje tid, og de så vil flytte hende med det samme. Men, det kan altså ikke lade sig gøre. Så vi skal forsat være hos denne dagplejemor og så til Januar flytte Karen til en anden. (forhåbentligt bliver hun så) Og i mellemtiden mens vores dagplejemor er sygemeldt tager farmor over - skønt med familien tæt på!!

Men hold nu op det er frustrerende. Mest fordi jeg står og skal starte min praktik og være agrarageret og være 100 % til stede, det finder jeg bare svært lige p.t. En ting er at det er svært at vende tilbage og ikke skulle gå hjemme mere, men også alt det dagpleje-rodderi!!!!! 


Nå det blev lige en længere smører. Må heller få lavet lidt mens min prinsesse sover til middag.... 


Lige et lille billede af min trold der nu er blevet 9 mdr.

Ha en dejlig dag der ude...

4 kommentarer:

  1. ejjj hvor var det dog træls med dagplejen, bedst som man føler man har styr på alt så vælter det:/ Men håber det går alligevel, hvor er hun bare sød din datter:)

    SvarSlet
  2. Vi bor i Hjallerup og har næsten været det samme igennem som jer. Dog var det lige da Alberte var ved at være færdig med at gå i dagpleje, der måtte hun et par forskellige steder hen inden hun skulle i børnehave. Jeg var også rigtig træt af det, men lærte dog at det var mig der havde det værst med det og ikke Alberte. Hun legede og hyggede sig med de børn der var og lod sig ikke mærke af at være et nyt sted :o) Så hvis det kan trøste dig lidt så tror jeg at det er os forældre der bekymre os meget, børnene har det fint bare der er trygt og rart at være :o)

    SvarSlet
  3. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

    SvarSlet