Oversigt

mandag den 13. august 2012

En cool loppe

Ja, det var hvad det blev til idag. Kun et stk fint loppe-fund. Fandt denne fine kugle-ramme, lige til Karens kommende værelse. Har tit tænkt på hvad der mon er blevet gjort af min egen, da mine forældre ikke kan huske hvem der har fået den - skønt jeg kunne finde en i en genbrugs så :-)



Nu skal vi vidst kun sove 7 og 1/2 gang mere før vi skal have kufferterne klar. Ihhhh hvor jeg glæder mig. Ferie-forberedelserne er gået igang, og sommertøjet ses efter og, (jeg køber nyt) diverse ting til Karen klargøres.... Kan næsten ikke vente... :-)

Ha en god aften

5 kommentarer:

  1. Ja den er fin, har netop fundet min frem (magen til) på min mors loft. Den største herhjemme starter i nulte på torsdag, så den er kommet ind og stå på hans skrivebord :)

    SvarSlet
  2. Må forresten lige vide, hvad står sådan en i i dag? ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har gav en 20ér for den jeg fandt idag :-)

      Slet
  3. Sådan en fin kugleramme :-) Jeg kan godt forstå du glæder dig til ferien. Det må også være lidt spændende at skulle have sådan en lille størrelse med og hvad mon hun siger til det? Rigtig god tur :-)

    SvarSlet
  4. Fin kugleramme:) Jeg har selv to stk, en rød og en blå. Den røde har været min fars, og den blå har været min mands. Det er sjovt til et børneværelse ja:)

    SvarSlet