Oversigt

fredag den 6. juli 2012

Jeg SOV i nat

YES, det var skønt. Karen sov jo hos mine forældre (for første gang) det vil sige, at jeg også skulle prøve og sove uden hende for første gang. Syntes ikke det var særlig sjovt igår aftens, da vi bare sad og kiggede på hinanden her hjemme og savnede hende. Men hold nu op hvor har jeg sovet godt i nat..... så skønt..... var bange for jeg ville vågne og ikke kunne finde hende, eller bare se til hende, men jeg har kun været vågen 1 gang, og bare faldet i søvn igen.... ihhhh jeg er så glad så glad :-)  Trunten har også bare hygget sig hos mormor og morfar, så det kunne ikke være bedre.... det må vi prøve igen snart :-)


Vi har lige været ude og svømme med 2 andre fra mødregruppen, Karen fået grød da vi kom hjem, og nu putter hun dejligt i barnevognen. Så nu vil jeg smække benene op og læse i det nye "Vores børn" blad...


Tak for jeres mange søde ord igår, dejligt jeg ikke alene føler mig som en "hønse-mor" fordi jeg bekymre mig og ikke er god til at undvære min datter endnu  :-) :-) lover det bliver bedre.... ha ha , med tiden... måske...


Smile-trolden sammen med far...

Rigtigt god weekend til alle

7 kommentarer:

  1. Godt at høre at du/I klarede det. Første gang er altså svær ;o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja tak, det var ikke spor sjovt - men jeg sov dejligt :-) ha ha

      Slet
  2. DEJLIGT! Og det er bare så svært at undvære dem - jeg græder altid lidt når jeg har sagt farvel til Merle, men det er jo nok meget sundt at savne - og ikke mindst at have lidt alene- og voksentid :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Puha ja, det kom jeg også til... bare lidt ;-)

      Slet
  3. Dejligt at høre :-) God weekend til dig også :-)

    SvarSlet
  4. Godt at du kunne nyde det og få sovet! Selv om min store datter er 4,5, så savner jeg hende stadig, når hun ikke er hjemme, så jeg kan ikke love dig, at det går væk. Til gengæld synes jeg godt, at man både kan savne sit barn OG nyde at have voksentid (eller hvad man nu skal kalde det) på samme tid. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Sådan vil det nok være hele livet :-)

      Slet