Oversigt

tirsdag den 29. maj 2012

Hygge med mødregruppen og stue...

Idag, tirsdag den 29 Maj, var det min tur til at få besøg af mødregruppen. Det er altid såååå hyggeligt. Vi kan jo snakke i flere timer. Vi "plejer" altid at mødes hver eller hveranden uge, og det er oftest til morgenmad/brunch - men idag, syntes jeg vi skulle prøve noget andet, så jeg inviterede til frokost. Fik lavet en lækker kyllingetærte og en god salat, og så så var der ellers lidt frugt, nødder og chokolade på bordet.Vi her hjemme, Stig og jeg, (nok mest Stig), havde meget travlt i dagene op til idag, da jeg insisterede på at få stuen mere eller mindre færdig, så vi kunne sidde her, mødregruppen, og spise og også have børnene omkring os. Alternativet var at vi skulle være i køkkenet, og nærmest være klemt ind. Så ja, vi har haft travlt.
Men nu har vi en stue - og iihhh hvor er det skønt. Stig og jeg har lige drukket en Baileys og skålet på vores nye stue og mere plads. Stig har her til aften hængt de fede lamper op, som jeg har drømt om og sukket efter at få, efter jeg har læst diverse boligblade. Har fået 3 stk. gule Verner Panton Flowerpot pendeler, og 2 stk. Light Years P2 pendeler i mat-grå.  Er SÅ gald for dem ! Kald mig bare matrilistisk. :-) Der kommer billeder snart!Sikke en dejlig dag det er og har været idag.....

3 kommentarer:

  1. Det er bare så dejligt med en god mødregruppe :o) Og kan altså godt forstå, at du er glad for de lamper, det ser super godt ud!

    SvarSlet
  2. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

    SvarSlet