Oversigt

søndag den 31. juli 2011

Pave stolt!

Ja, jeg har fået syet mine første tulle-bukser til baby. Jeg har i laaaang tid gene ville lærer og sy de fine tulle-bukser, men syntes ikke overskudet har været der. Men nu, her i ferien, så er det langt om længe lykkedes. Var på besøg hos min kære farmor idag, og der fik hun hjulpet mig lidt på vej. Skulle lige lærer og lave dem med rib-kant, og så det der med elastikken.
Havde fået noget mindre fint velour stof af min mor, der havde lagt i 100 år, det blev til prøve-bukse-stof, og egentlig er det ikke så grimt, men det skulle jo bare være til prøve bukser - så det gik. :-)
Er virkelig stolt af restulatet - små glæder ;-)
Håber baby bliver glade for dem ;-)

lørdag den 30. juli 2011

Baby-tøj i flere poser

Ja, jeg/vi har idag fået 4 poser babytøj, mest til drenge, af mine 2 svigerinder - det er da bare sååå fedt! Har selv købt lidt i neutralt, men det er jo altid dejligt med en masse tøj, specielt når det er i flere størrelser og vi ikke ved hvad det bliver endnu :-) Så jeg siger mange mange tak :-)
Her er bare et par dele:

 


Dejligt :-)

Søndervig

I tirsdags blev vi enige om at der skulle ske lidt. Vi pakkede bilen, og så kørte vi en tur til Søndervig (ved Ringkøbing) Vi havde set i fjerneren at der skulle være sand-skulptur-festival, og det måtte vi da se. Det var en rigtig hyggelig tur, efter vi havde set sand-skulpturene, spiste vi lækker mad og fik is også i Søndervig - er helt vil med byen...... Senere kørte vi til Hvide Sande og til slut også til Ringkøbing by - og så hjem. Her lige et par billeder af skulpturene - så flot, og vildt man kan lave dem så flotte!!


Syntes bare i skulle se et lille udpluk af skulpturene - det er et besøg hver. Det koster 40 kr for voksende. Og de står der helt til oktober.

mandag den 25. juli 2011

Mandag - feels like friday ;-)

Ja, med 3 ugers ferie, og nærmest ingen planer, så kommer man til og rodde rundt i dagene. Jeg føler det er weekend idag, og har derfor købt slik og fundet frem til at der kommer "Head over Heels" i aften i fjerneren. Så der er dømt hygge her hjemme :-)


Go aften ;-)

søndag den 24. juli 2011

Nyt design

Jeg har længe gerne ville gøre noget ved min blogs udseene - men jeg er virkelig ikke særlig teknisk/grafisk - så jeg har tænk, jaja - det går jo os nok uden. Men så fandt jeg denne fanfastisk DIY hos Rappedikke, og nu har jeg siddet og leget lidt med det. Jeg er ikke sikker på det skal se sådan her ud - men det er da en start ;-)
Ved egentlig heller ikke om jeg er tilfreds - men alt er bedre end det der var før!!

Så jeg siger mange tak :-)

fredag den 22. juli 2011

Lomme-damen

Ja, det er vidst mit nye navn ude i byen. Får godt nok os syet og solgt nogle lommer for tinde - dejligt :-)

Her er en ny stak lomme-ophæng til salg:


torsdag den 21. juli 2011

Puslebord, Puslepude, Ammepude - TJEK

Indlæg nr. 100 - det er for vildt...... jeg har ikke engang haft min blog i et år, og nu skriver jeg indlæg nr. 100 - er sku lidt stolt af mig selv! Og en anden ting - meeeeega glad for at der er så mange der vil læse med hos mig - så TUSIND TUSIND TAK til alle faste læsere også :-)

Tirsdag stod i babys-tegn, jeg fik købt puslepude + ammepude, og om aftenen var vi jo i IKEA og købe puslebordet. Nu er det samlet og står fint i vores soveværelse - og bare venter på baby kommer ud til os :-)
Lovede jo lige et par billeder - så er kommer de:-)

Ammepude+puslepude - samme mønstrede stof


Det sødseste lysebrune/beige stof med små dyr på


Far-Stig (min kæreste- babys far) samler puslebordet fra IKEA


Det færdige resultat - allerede med indflyttede bamselineJeg må sku ærligt indrømme at jeg selvfølgelig er glad for at have ferie - men jeg har ingen planer - og jeg syntes dagene godt kan være lidt lange. Men jeg syer - har solgt en del lomme-ophæng, så de skal selvfølgelig gøres færdige og sendes afsted. Ellers skal der vaskes babytøj og ting - og ellers bare hygges.

Kan i have en dejlig dag :-)


tirsdag den 19. juli 2011

Tralala Tralala Tirsdag

Jeg står lige på hovedet i kødgryderne for at lave aftensmad - vi skal spise tidligt, for vi skal en tur i IKEA efter maden. (side bemærkning* vi skla have Mexikanske pandekager - mums)
Dejligt vi har IKEA så tæt på. Og gæt hvad vi skal hente . . . . Puslebord :-) Jubiii - ja det er lidt tidligt, er jo "kun" i uge. 22 - meeen, jeg vil så gerne kunne ligge noget tøj og divers på plads på det, så det er vasket og klart og sådan. Kan nok egentlig også godt lide tanken om at være i god tid og forberedt - hvis baby skulle melde sin ankomst før tid.
Var et smut i Ønske Børn idag også, og der blev købt puslepude og ammepude (har allerede nu tænkt at sove med ammepuden - maven skal have støtte!)

Nå - ligger nok billeder ind senere eller i morgen - må tilbage til maden ;-)


mandag den 18. juli 2011

Teak-Træ Anyone?

Se hvad jeg har fået fingerne i. Et fint Chatol af Teak-Træ - jeg æææælsker teak-træ. Men vi har jo stadig ingen plads. Så enten skal det i pleje hos mine forældre til vi engang flytter - eller os må det lade livet og blive solgt! Jeg har set et super fedt billede, at et Chatol næsten magen til - det var malet total Turkis - tænker det kunne være så fedt på et børneværelse (smider lige et billede af det til sidst) . . . Min gamle morfar ville korse sig hvis jeg maler det - "man maler ikke teak-træs møbler" plejer han at sige - men det kunne jeg altså godt finde på, for jeg er viiiild med udfaldet! Tænke tænke tænke - hvad skal jeg da stille op?


Og som lovet - et billede jeg har fundet på nettet af et chatol næsten magen til - malet turkis - SHIT , what to do??


(lån fra nettet)

lørdag den 16. juli 2011

RØDE FISK

Jeg har altid været mest vild med de røde fisk i Bon Bons slikpose der hedder Lossepladsen. Men der er altid så få af dem i . . . og gider jo nærmest ikke spise resten af posen. Jeg har i mange mange år ikke kunnet forstå hvor (HVORFOR) ikke bare man lavede en pose KUN med de dejlige røde fisk . . . . ja, overvejde ligefrem at skrive til Bon Bon.

Min tur i Netto igår var vildt positiv - se lige hvad jeg fandt og måtte ha et par poser med hjem af - De højere magter har sku hørt mine bønner ;-)


WEEE HUUUU RØDE FISK

fredag den 15. juli 2011

Og vinderen er . . .

Jeg har altså brugt Random.org - men kan ikke finde ud af at kopiere det ind på bloggen.
Den heldige vinder blev  Mia - se hendes blog her http://madebymiahansen.blogspot.com/

Mig - send mig en mail på juliemunk1605@hotmail.com med din adresse, så du kan få din præmie :-)

TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE

torsdag den 14. juli 2011

Give Away -REMINDER

Jeg trækker min give away vinder senere idag - du kan lige nå og være med i sidste øjeblik hvis du har lyst :-)

Regner med at trække en vinder engang i eftermiddag :-)  Så hold øje ;-)

Baby-basse MD Scanning uge. 21

Så kom dagen hvor vi skulle til MD scanning, jeg er i uge 21. (20+4) og vi skulle se bassen igen på skærmen. Det var såååå dejligt. Den er så fin og vokser godt. Alt så helt fint ud sagde sygeplejersken. Jeg ville nok egentlig gerne havde fået at vide hvad køn det var, men Stig holdte på vi skulle lade det forblive en overraskelse - så jeg overgav mig - og vi venter. Vi bliver jo også glade lige meget hvad :-)
Den lå så fint og skiftevis vinkede og suttede finger . . . Mor her er helt solgt. Kan sidde og se på scannings-billede igen og igen.... Glæder mig så utroligt meget!


 

Senere på dagen idag - mødtes jeg med babys mormor (min mor) og vi var lige en hurtig tur i IKEA. Købte denne fine kanin i gulerodsbil :-)onsdag den 13. juli 2011

Cocio og cookies

Ja, det er lige hvad jeg sidder og spiser - til morgen mad ;-) Weees, jeg har nemlig ferie :-) ha ha ha
Ej, af de sødeste beboere på praktikstedet fik jeg i afskedsgave 2 stk lækkert chokolade og en fin dåse med gode små småkager. Jeg har desværre fået en svaghed, eller baby har fået en svaghed for Cocio - kakaomælk, jeg har om nogle aldrig været vild med kakaomælk - men det skal jeg da love for jeg er blevet. Kun Cocio! Så nu sidder jeg her og tjekker mail, trendsales og overvejer ordentlig morgenmad - mens jeg nyder de små småkager og en cocio ;-) SKØNNO SKØNNO


Onsdag den 13. Juli

Det har været en lang dag idag, men mange blanede følelser.
Først stod den på arbejde fra 7-14, sidste dag i praktikken på Visborggaard. Jeg har været så glad for at være der - så det var selvfølgelig trist og sige farvel. Mine søde kollegaer havde købt en fin lang rød rose og skrevet et sødt kort :-)


Da jeg så fik fra arbejde (FERIE) var det i fuld fart mod Aalborg igen - nåede lige hjem og fik skiftet tøj, og så var det til jordemoder. (2. jordemoder-besøg) Vi fik hørt den fine hjertelyd, og hun sagde min livmoder var fin og stor og passede fint til det antal uger jeg er henne (20+3 =21.uge)
I morgen skal vi til scanning (MD) og jeg glæder mig SÅ meget til at se min lille baby på skærmen!

Efter jordemoder var det igen videre i programmet - til min kusines datters 1 års fødselsdag - søde dejlige Annamie fylder 1 år i dag. Jeg havde syet et lomme-ophæng til hende og så fin hun små bøger og en metal-dåse med en ugle på.

Så fine pakker blev det til :-)


Nu har jeg sat mig i sofaen - helt vildt træt og uden kondi, kommer da næsten til at puste helt. Jeg skal bare sove længe i morgen - og så ser jeg frem til Scanning kl 13.20, hvor jeg håber vi igen får fine billeder med af vores lille baby :-)

Nu der dømt ferie!

tirsdag den 12. juli 2011

Vundet give away

Se, endnu en fin give away jeg har vundet :-) RETRO STOF - I Looooove IT!

Jeg deltog hos Line med bloggen Paddehatten


Er spændt på hvad jeg skal finde på og sy af det fine stof - jeg ligger hovedet i blød - eller i tænkebox ;-)

mandag den 11. juli 2011

Flytte tanker

Ja jeg vil gerne snart flytte. Vi har boet på 55 km2 i snart 3 år - er ved at blive sindsyg..... Stig lover at huset bliver færdigt i år, og vi så skal videre, og vi kigger skam også på hus og huse... Meeen jeg syntes det har så laaaange udsigter endnu. Jeg går jo allerede og drømmer om hvordan det skal indrettes når vi får mere plads, og ønskerne og ideerne til mit helt eget krea-rum gør mig bare endnu mere spændt og vild for at der skal ske noget SNART! Og så er der jo lige det der med et børne værelse også - glæder mig da for vildt til jeg skal lave sådan et også. Det er ikke sikkert at baby får eget værelse før den bliver lidt ældre (vi har jo kun 55 km2 her hvor vi bor nu) men, "så snart vi flytter" (syntes jeg bruger den sætning hele tiden) så skal den nok få sit eget værelse. :-)

Jeg var forbi Blå Fugl (i Aalborg) idag, og pludselig var der nu 50% på de fede hus-kasser (senge-huse) fra FERM-Living som jeg har drømt om såååå længe. Dem var jeg da nød til at slå til og købe med det samme, hun havde jo kun 3 stk tilbage - så 2 af dem kom med mig hjem. Er spændt på hvad Stig siger. Jeg får dem nok ikke op og hænge før vi flytte - meeeen det kan jeg også godt vente på - nu har jeg dem da ihvertfald. De er så fede! Tænker at hænge dem op ved sengen, på hver vores side - nærmest som et nat-bord, bare hængende på væggen. Til bøger, mobil, vækkeur osv.
Se lige engang - Misundelig??? :-)


søndag den 10. juli 2011

Se en give away jeg har vundet

For en uge siden modtog jeg denne fine give away - jeg deltog  Her hos Frøken Nøs Roderier
Har lige fundet ud af jeg har vundet endnu en give away - billeder af den kommer senere ;-) livet er da dejligt . .