Oversigt

lørdag den 26. februar 2011

Til 30 års fødselsdag idag

Vi skal til min kusine Louises 30 års fødselsdag idag, så jeg sidder lige og er ved at lakere mine negle. Skal i sort og pink, så det bliver den skønne Mink Muffs fra ESSIE der kommer på (se den her).

Min mor har været så kreativ og har fundet en masse ting der hedder eller indeholder noget med PEBER, og det har jeg så fået til opgave og pakke fint i en kurt. Min kusine har allergi, så vi syntes det er ondt at over hælde hende med sort peber - så syntes faktisk det er en sød ide at give hende en kurv fyldt med peber-ting af alle arter, sjovt og ikke ondt. 









Der ud over får hun selvfølgelig også en gave, som jeg har pakket fint ind - eeeeelsker bare det papir fra Panduro Hobby, Tokyo-Summer



Er lidt i tænkebox - der er jo ikke vildt lang tid til jeg selv fylder 25 år - og leger lidt med fødselsdags-fest-planer. Tror jeg holder for familien sammen med min mor - hun har fødselsdag i April og jeg selv i Maj, så tror vi finder en dag midt i mellem. Men for veninderne - er jeg lidt i vildtrede . . . . . fest, eller tøse hygge? Party uartig ellers søndags kaffe? hmmm - Kom meget gerne med ideer til både det ene og det andet - SÅ I SØDE!!!! Gerne ideer til mad, borddækning, aktiviteter osv - mangler ideer!!    HØR MIN BØN

7 kommentarer:

  1. FEST selvfølgelig!

    Knus Kusine Randi

    SvarSlet
  2. Hejsa jeg står også og fylder 25 liii om snart, kan heller ikk finde ud af hvad pokker jeg vil :o)Super fed blog:) Har tilmeldt mig som fast læser, håber du har lyst til at læse med hos os, 2 friske tøser fra Aalborg også:o)

    -Bettina

    http://lifeloveandlooks.blogspot.com/

    SvarSlet
  3. Ej, velkommen til - kigger lige ind til jer os :-) lad mig hører hvis du skulle få ideer til fødselsdag

    Frk.Munk

    SvarSlet
  4. Jeg har læst din blog i lidt tid nu, så jeg er lige blevet fast læser :-) og håber da at du vil blive det samme ved mig.

    XX

    http://michellefriis.blogspot.com/

    SvarSlet
  5. Tillykke med din søs, og super god idé med alle peber tingene:)
    /josephine

    SvarSlet
  6. Hej josephine
    det var min kusine - men mange tak skal du have :-)

    SvarSlet
  7. Haha - det er en sjov ide med peber (:

    - Kit

    SvarSlet