Oversigt

onsdag den 16. februar 2011

Chokolade helvede ♥

Se hvad der ventede mig idag da jeg kom hjem - en hel kasse med 20 RITTER SPORT .... puha... eller mummmmm :-) må nok indrømme jeg kommer til at dele lidt ud af dem, for 20 af slagsen har vi vidst ikke godt af ;-)



Jeg er med i sådan en slags test-panel, noget der hedder Buzzador, hvor man i ny og næ får tilsendt nogle vare man skal teste, dele med venner, give familie osv - og så sende en rapport tilbage med hvad jeg/vi syntes om varen. Jeg for et par år siden fået en Senseo kaffe-maskine og 10 forskellige arter kaffe til, og har også været med en i en kampange hvor jeg har fået sukkerfrie bolcher der skulle testes. Det rigtig cool, og man bruger ikke meget tid på det - og man får varene gratis (selv den senseo kaffemaskine - den fik vi bare) super fedt. Det er meget nemt at blive medlem - og deltage - men man bliver udvalgt til bestemte kampanger, og dette har man ingen indflydelse på selv. Prøv det - det smager godt ;-) ha ha ♥    www.buzzador.com

6 kommentarer:

  1. Haha har selv lige fået sammen pakke af posten :)

    SvarSlet
  2. Det er skønt med noget chokolade ;-)

    SvarSlet
  3. Jeg fik den også + kæresten. Det er 40 plader, hold da fast :)

    SvarSlet
  4. wow - shit, det er jo mega mange så.... tror godt man kunne gå hen og blive træt af Ritter Sport til sidst ;-) ha ha

    SvarSlet
  5. Ja det er som du selv siger, for mange :)
    - Men godt vi kender en masse der elsker det så.. Men troede heller ikke vi begge ville komme med, lidt vildt endeligt :)

    SvarSlet
  6. Jeg skal da vist ha' tilmeldt mig det der buzzador, he he!

    Også et skønt, skønt stempel du har fået fra japan..

    Jeg melder mig på her ;o)

    SvarSlet