Oversigt

fredag den 28. januar 2011

Super dag idag og meget mere

Ja, jeg har haft en skønno skønno dag idag. Har været syg det meste af uge, og det er omsider ved at være overstået. Har haft fri idag, da jeg skal arbejde her i weekenden. Min dag er gået med at bage pizzasnegle til vores madpakker, loppe-shoppe flere steder, besøge ByFrank, og til slut besøge min farmor. Hun har lovet at hjælpe mig med et par puder med oldemor-firkanter på, så det passer til tæppet. Gud hvor ville jeg ønske jeg selv kunne hækle. Benytter alle de bekendskaber jeg har der kan hækle, og min bestillingsliste vokser ;-) ÆÆÆÆÆlsker bare hæklet ting. Syntes det er så fedt. Nu det ikke fordi jeg har så mange ting der er hæklet - skal have et par ting, men så heller ikke mere - det kan jo hurtigt gå hen og blive FOR meget med de fine hæklerier.



Jeg faldte pladask for det her lille børne kaffe-stel idag da jeg var på loppe jagt - jeg kunne slet ikke stå for det. Da vi ingen børn har, må det vidst blive til nogle vi kender der har børn - ellers så gemmer jeg det ;-) ha ha - er vil med den turkise farve........



Kunne heller ikke stå for denne fine dåse




Nu spiller Danmark håndbold, så må hellere følge lidt med - selvom håndbold nu ikke lige er det jeg går mest op i - men så er der noget at snakke med om når folk snakker sport . ..

3 kommentarer:

  1. Hejsa

    De pizzasnegle der, de er simpelthen for lækre :-)
    - Du har da fået nået ordentligt ud af dagen.

    /CØ

    SvarSlet