Oversigt

søndag den 9. januar 2011

Hygge søndag

Så blev det søndag, og efter at have sovet dejligt længe, fik jeg lige lavet min opgave færdig med sen-komplikationer i forhold til diabetes, så nu kan der hygges og slappes af resten af dagen. Har fundet BoligLiv frem, en kop KaffeLatte og noget stof jeg skal til at finde på ideer til hvad det skal bruges til.


Elsker simpelthent det blad for for vildt, og lige pt. sidder jeg og tænker over hvorfor det lige er at jeg ikke har abonoment på det, det har jeg haft før, men når man nu køber det hver månede alligevel, så kan det jo ikke betale sig og lade være . . . . Det skal vidst på "to do-listen" finde et abonoment, måske med en gave til - det ville jo ikke være så tosset ;-)

I går var jeg jo ude og loppe-shoppe på diverse gennere - og det blev også til kup hvis jeg selv skal sige det. Fandet 2 stk fine stole, faktisk magen til dem vi har, men ved ikke lige om vi mangler 2, så måske de ender i gul og gratis - overvejer at slibe malingen af og male dem Lilla.Jeg fandt også et fantastisk fedt pudebetræk - pudevår om du vil - hvem har lige opfundet det ord - nå, men det skal ihvertfald genbruges til de syprojekter jeg har gang i.
Og sidst med ikke mindst - en FANTASTISK fin lille underkop, Mussel-malet, som jeg har sat et lys på, syntes selv det er yndigt!
God søndag til alle - jeg skal bare hygge idag

3 kommentarer:

  1. Ih, jeg er også bare vild med det musselmalede. Fandt en stak med lidt skår på bagsiden for latterlige 20 kr. sidst jeg var i genbrugsen, men lod to underkopper stå. Det skulle jeg ikke have gjort, kan jeg se,

    SvarSlet
  2. Jeg er også heeeelt vildt pjattet med det - syntes det er så feminint og smukt - både hvis man har meget af det, men også bare nogle enkelte dele... Har du set det med farver, Elements, nøøøje det er et must have (hvis man var millionær) :-)

    SvarSlet
  3. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

    SvarSlet