Oversigt

tirsdag den 24. maj 2011

Så blev "drenge".tæppet færdigt

Ja, jeg har fået det grønne/blå patchwork tæppe færdigt. Jeg har syet blå fleece bagpå - så nu er det dejlig blødt :-) Tænker at det mest er til en dreng, men vi ved jo ikke hvad baby bliver, så jeg har dækket mig ind ved at lave et "tøse"-tæppe også :-)

Er drenge tæppet ikke fint?



Idag har jeg også fået brugt mit gavekort til Kalajdroskop - og det blev til den fine "slik"-skål fra Liebe. Jeg er heeeelt vild med dem - og bare generelt at hvad Liebe laver.


Jeg fik også andre gavekort som jeg nu har brugt på tøj, og ihh hvor jeg glæder mig til at få det på i morgen, hvor Dronningen og Prinsen kommer til Visborggård Slot, mit praktik sted, så skal vi jo være lidt fine :-)



Dejligt kluns fra Saint Tropez


2 kommentarer:

  1. Super fint tæppe :) Er det bare patchwork-laget syet på fleece eller hvordan? Godt at dække sig ind med også at lave pigetæppe!

    Kh

    SvarSlet
  2. Det er et rigtig flot tæppe - super dejlige farver. Ihh jeg vil så gerne have et par krus der står i vinduet i Kalejdoskop hvor det står "mor" på det ene og "far" på det andet :D Synes de er SÅ fine, men man kan jo næsten købe hele butikken!

    SvarSlet