Oversigt

mandag den 28. januar 2013

Sukker abstinenser

Første slikfri-dag, jeg har sååååå meget lyst til sukker!!!
Men nej - jeg er standhaftig!!
Kan godt mærke at sukker trangen og abstinenserne melder sig...... må spise et eller andet andet.... :-) noget sundt fx!

Ellers alt vel her - jeg burde læse til eksamen, men kan da overhovedet ikke finde motivationen frem. Skal til sidste eksamen på torsdag - så der er jo god tid endnuuuuu - nej Julie, det er der ikke - kom så igang!!!

Ok, jeg smutter - i bøgerne...

God aften


søndag den 27. januar 2013

Slik og sukker helved!

Kender du det, der er næsten altid slik med hjem fra supermarked, og det er altid impuls køb. Så snart man kommer hjem, har spist det, siger man til sig selv - ikke mere slik nu..... og får det så dårligt med sig selv..
Jeg er og har været afhængig af sukker, slik, chip og alt muligt andet usund alt alt for længe, og jeg er så død træt af at være overvægtig - der er sikkert mange der kan være med der, og måske nogle har gode råde osv de vil dele og give videre til mig? så kom endelig med dem!!!!

Jeg har kendskab til et par stykker der havde sindsyg rygrad, og besluttede fra en dag til en anden, de ikke ville spise slik i et helt år - det er da bare så mega godt gået, og sikke en inspiration til os andre. Jeg tror egentlig nok jeg selv ville kunne klare det et langt stykke tid, og være meget standhaftig, men bange for at falde i og blive skuffet over sig selv. Jeg ville egentlig heller ikke være typen der lyver for andre omkring det, hvis man nu faldt i, for det er jo kun sig selv man snyder....

Jeg vil idag bruge dagen til at finde den indre motivation frem, og beslutte jeg ikke vil spise slik og chips det næste halve år - skulle der være nogle der ude der har lyst til at være med, så vil det bare være en støtte. Meld jer endelig :-) får brug for alt den opbakning jeg kan få :-)
Den 1. August er det igen tilladt at smage lidt slik....... gud, kan jeg nu holde det - selvfølgelig kan jeg det!!! det skal jeg!!!!!! kom on........................... :-)


Andre der er med?


Vores egen lille Cirkeline

Så var der lige en mulighed for at afprøve Cirkeline kjolen. Ihhh hvor er hun sød. Den er bare blevet så fin den kjole :-) Vi er klar til fastlavn :-)God søndag der ude :-)

lørdag den 26. januar 2013

Cirkeline er ankommet

Efter jeg efterlyste en der ville sy en Cirkeline kjole til min datter, her på bloggen - fik jeg flere henvendelser fra skønne kvinder i blogland. Det endte med at være søde og dygtige Anne-Sofie med bloggen Fingernem, hvilket er lige hvad hun er :-) der har syet kjolen.
Vi har idag modtaget kjolen, og hold da op et flot stykke arbejde! Den er bare så fin og søde, og den passer Karen perfekt til fastelavnsfest :-)
Tusind tak 

Lover at der kommer billeder af Karen med kjolen på - inde så længe!


Samme dag som jeg efterlyste en kjole-syerske, skrev MayAnne der har bloggen Mayseleise, og spurgte om hun skulle broderer Cirkeline og min datters navn på et stykke stof - og hvem siger nej til sådan en sød tanke! Broderiet har vi også modtaget med posten idag - er det ikke bare sødt?
Så nu skal der tænkes kreativt, hvad stof stykket skal bruges til - måske en pude..... :-) os tusind tak til dig MayAnneVi vil vores lille familie snart sætte tænderne i hjemmelavet fastelavnsboller - er helt i fastelavns humør :-)

God lørdag til alle ;-)

mandag den 21. januar 2013

Skønne skønne Blogland og Tak til Anne-Sofie

Igår efterlyste jeg en der ville sy en kjole til min datter til fastelavn. Jeg er jo selv nybegynder i alt det børnetøjs-syning, og måtte selv opgive at give mig i kast med dette mønster. 
Søde Anne-Sofie med bloggen Fingernem skrev til mig og nu er mønster og stof på vej til KBH til hende.
Skønt med blogland og søde kvinder :-)

Min datter er vild med Cirkeline, så hun skal da have en Cirkeline-kjole på til fastelavn ;-)


Er så spændt på hvad Anne-Sofie får ud af det ;-)

Tak igen :-)

søndag den 20. januar 2013

EFTERLYSNING - Alle se her!!!

Ja, jeg efterlyser en der er god til at sy. Jeg vil så gerne have syet en "Cirkeline" kjole til Karen inden fastelavn den 10/2-2013
Jeg har købt stof til kjolen og et mønster -men må sande at mønstret er for kompliceret for mig som er nybegynder med børnetøj - jeg troede lige..... 

Er der en der vil hjælpe mig, en jeg kan sende hele dyngen til, + porto og evt. andet beløb for at lave det for mig????

Hjæææææææææææææææælp søde sy-kvinder :-)


juliemunk1605@hotmail.com

lørdag den 19. januar 2013

2 x Frk.Munk kreationer

Jeg har sat mig for jeg gerne vil lære at sy børnetøj, så jeg har købt et par "EASY" mønstre. En buksedragt str. 92 og en kjole str. 86, til prinsesse Karen er hvad jeg indtil nu har fået lavet :-) er helt stolt....Karens syntes vi skulle op kl 6 idag på en søndag - dejligt barn ;-) så nu er morgenmaden konsumeret og dagen kan gå igang ;-)
God dag til alle

torsdag den 17. januar 2013

Nyt til Karen

Jeg har købt lidt nyt til Karen
Fine bogstaver til hendes dør og nye sølv futsto :-)Ha en dejlig fredag alle sammen :-)

Smukke blomster

I fredags da jeg var færdig med den første eksamen, og resultatet blev det dejlige 10 tal, fik jeg 2 smukke buketter blomster. En buket fra Stig og Karen - og en buket fra mine dejlige forældre.
De pynter stadig her hjemme - jeg elsker bare smukke blomster, man bliver bare i så godt humør :-)
Nu også lidt smukt og kigge på til jer kære læsere ;-)
Ha en dejlig dag der ude - min dag skal gå med eksamens læsning og skrivning - og senere ud til mine forældre og spise, inden de rejser på ferie :-)

God dag ;-)

onsdag den 16. januar 2013

HAY sættekasse

Her er så min HAY sættekasse, jeg er ved at finde ud af hvad der skal være der ind, og er ikke nået så langt endnu :-)
Jeg ønsker mig meget porcelæns-fuglene fra Liebe, som jeg påtænker skal være ved siden af, eller flyve hen over.... :-) kommer tid kommer råd ;-)


Jeg har lige fået en kop mere til samlingen. Vi har S (Stig) og nu fået J (Julie) Syntes bare de er så fine de kommer fra Playtype - købt i Kalajdroskop i Aalborg.

Denne fine kop skal os i sættekassen, påtænker jeg - jeg skal bare lige have bytte den til de "fede" bogstaver. (der findes 2 skrift-typer på kopperne)

Kan alle have en god onsdag eftermiddag og aften

:-)


tirsdag den 15. januar 2013

Søger stof + Endelig krea-tid igen


Til jer det læser med, hvis nogle skulle have dette stof og vil sælge det, måske bare et stykke af det - så skriv endelig - søger med lys og lygte:
juliemunk1605@hotmail.com
Ja, jeg har simpelthen savnet og kører noget igennem symaskinen. Hver gang jeg er i mit krea-rum/kontor, og bare kigger på mine smukke stoffer - suk, har jeg bare savnet og sy noget...
Så nu, kan mærke tiden er ved at komme igen til det. Den første eksamen er overstået og bestået med et dejligt 10 tal, nu venter bare den sidste og afsluttende eksamen, om 3 uger, så kan jeg kalde mig Social og sundheds Assistent :-) desværre uddannet ud til ingenting, har ikke fået søgt arbejde endnu.... men det må komme...
Jeg blev så inspireret af KrudtuglensMor, som havde syet et fint stort net, tænkte lige at Karen manglede sådan et til hendes ting til dagplejen, så gik fluks igang - og nu er det endeligt færdigt her for en uge siden. Se engang :-)
Kan i have en god dag der ude :-)

lørdag den 5. januar 2013

Eksamens tid og stof

Ja, nu er eksamens helvede startet - om en måned skulle jeg meget gerne være helt færdig som Sosu-SSA og et nyt dillemma kan melde sig - nemlig at finde arbejde... Nå, en ting af gangen. Eksamen først, andre bekymringer efter!!
Kunne jeg gøre noget om, så ville jeg have taget uddannelse først, og fået barn efter - det hele skal såment nok gå,men nøøøøj hvor syntes jeg det er hårdt!Konstant dårlig samvittighed over ikke at have, og give, sig tid til at lege med Karen og være der for Stig.... 
Glæder mig godt  nok til at få et liv igen - forhåbentligt også tid til at blogge igen....

Min lille trold er blevet 1 år ( 8.december) og er nu på vej mod de 2 år.... sikke tiden flyver... hun er bare så dejlig og vi elsker hende og forkæler hende!!!Ellers prøver jeg på at holde ved de kreative sysler ved siden af, men det er godt nok ikke meget tid til det mere.
Her er en (har flere) stofpakker, hvis nogle skulle være interesseret
Der er 8 stykker a 30x30 cm, nogle lidt mere - prisen er 110 kr pp

email for interesse:  juliemunk1605@hotmail.com