Oversigt

fredag den 31. august 2012

Hjemme igen

Så er vi kommet hjem efter en SKØN ferie på Mallorca. Vi har haft lækkert varmt vejr, og vi har haft den nemmeste lille Karen med. Turen er bare gået over alle forventninger med en pige på næsten 9 mdr. Så det er glade, stolte, udhvilet og brune forældre :-)
Lige et par ferie billeder af lille-musen..
På mandag starter Karen i dagpleje, har 14 dage til indkøring, og så starter jeg selv igen..... er ikke helt klar, men det bliver man vel først når man står i det igen . . . 
Ha en god weekend alle der ude

søndag den 19. august 2012

Pille-finger-klud

Jeg har syet en nusse klud (pille-finger-klud) med mærker på til Karen. Så er der lidt nyt at kigge på og lege med på flyveturen.
Syntes vi her i det lille hjem har været vældig aktive idag. Græsplænen er slået, hækken klippet og på vej på på lossepladsen, tøj vasket og hænger ude (maskinen står ikke stille), tøj og ting til ferien fundet frem og delvist pakket. Og nu venter min lillebrors 23 års fødselsdag i aften, hos mine forældre, til grill. 


Ha en dejlig søndag

fredag den 17. august 2012

Fantastisk loppe-dag

Ja, ikke mindre end fantastisk loppe-dag, det er hvad dagen har været for mig! Starter med besøg hos farmor, som forærer mig denne fine bakke. Jeg er ikke klar over hvad "mærket" hedder, man kan se det er populært og der er rift om disse ting. Jeg er bare så vild med mønstret og farverne.


Derefter, et besøg i den lokale genbrugs. Her finder jeg en masse fine retro dukkehus-møbler. Kunne simpelthen ikke lade dem være - så med hjem kom de! Tænker at Karen skal have et fint gammelt dukkehus, når hun engang bliver stor nok til at lege med det og passe på det. Indtil da, så gemmer mor her det!! Se det lige - er det ikke et kup. Alle disse småmøbler, for 40 kr!!!!

Og sidst men ikke mindst - kommer jeg hjem til postkassen, hvor dette fine skråbånd er landet. Jeg har købt det af en, hvis mor har haft en stofbutik for mange år siden. Så lidt "loppe-fund" er det vel. 
Jeg er viiiiiildt glad for mine fund!!

Ha en dejlig aften

tirsdag den 14. august 2012

2 x retro voksen-betræk til salg

Jeg har disse 2 stk fine retro voksen-betræk til salg. Vil gerne have 100 kr + porto pr. stk

Send mig en mail hvis du vil købe    juliemunk1605@hotmail.com


mandag den 13. august 2012

En cool loppe

Ja, det var hvad det blev til idag. Kun et stk fint loppe-fund. Fandt denne fine kugle-ramme, lige til Karens kommende værelse. Har tit tænkt på hvad der mon er blevet gjort af min egen, da mine forældre ikke kan huske hvem der har fået den - skønt jeg kunne finde en i en genbrugs så :-)Nu skal vi vidst kun sove 7 og 1/2 gang mere før vi skal have kufferterne klar. Ihhhh hvor jeg glæder mig. Ferie-forberedelserne er gået igang, og sommertøjet ses efter og, (jeg køber nyt) diverse ting til Karen klargøres.... Kan næsten ikke vente... :-)

Ha en god aften

lørdag den 11. august 2012

Fantastisk marked

Sikke et skønt marked idag. Lækkert vejr og skønne mennesker og et godt salg :-) Hvad mere kunne man ønske sig. Jeg er bare helt brugt nu. Virkelig træt. Det var mange timer direkte i solen og stående.... Men det lønnede sig $$$$$ ;-) lommepenge til ferie ;-)
Ha en dejlig lørdag der ude :-)

onsdag den 8. august 2012

Forberedelser til marked

Jeg er i fuld gang, og min sy-maskine står ikke stille. Jeg skal have en stand på et loppemarked, i fjordbyen, Aalborg Vestby, nu på lørdag. Jeg glæder mig bare helt vildt!!!
Stig har lovet at være sammen med Karen hele dage, så jeg bare kan nyde at være barne-fri, og det vil jeg nu se frem til.... 
Min mor kom idag med en helt sæk tøj (designer tøj) som jeg bare måtte få og sælge på marked også. Og ovenikøbet havde hun også lånt hendes arbejdes tøj-stativ, så har jeg noget at hænge det fine tøj op på :-) TAK mor! Det bliver bare SÅÅÅÅ cool!!!

Har her til aften igen lavet syltetøj. Denne gang med jordbær/rabarber. Det skal også med på marked.Og små havregrynskugler er der også bagt. Håber påat få taget et par billeder i morgen....

Jeg må heller komme tilbage til sy-maskinen...

God aften der ude


Et par billeder at ting der kommer med på marked.

tirsdag den 7. august 2012

Jordbær syltetøj

Jeg har fået lavet jordbær syltetøj, for første gang. Er faktisk lidt stolt. Egentlig var det jo ikke svært, så er ret sikker på jeg skal gøre det igen snart. Har en masse rabarber i fryseren, det kan man jo også lave syltetøj af :-)
Jeg skal have en stand på et loppemarked, i Fjordbyen i Aalborg Vestby, nu på lørdag, og tænker at sælge syltetøjen i de fine glas med pynt der. :-)Der er vidst godt nok stille på min blog for tiden. Vi er ramt lidt af en feber-periode. Karen har feber op og ned. Ingen andre symptomer overhovedet. Så vi og lægen, tænker at det er tænderne der lurre. Det er bare møg hårdt, for jeg kan ikke gøre andet end at have en lille pige hængende på armen......

Vi tæller ned. Vi skal på ferie om 14 dage. (nu skal vi kun sove 13 gange mere ) ;-) hi hi
Det kaldes "at glæde sig VILDT"

Kan i have en dejlig aften