Oversigt

torsdag den 31. maj 2012

Graviditetsbøger til salg

Jeg har 2 stk graviditetsbøger til salg. Begge til 75 kr plus porto
Skriv hvis du er interesseret     juliemunk1605@hotmail.com

"Gravid med jordforfindelse"


"Graviditet, fødsel og barsel"


De kan begge varmt anbefales, hvis man har lyst til at læse lidt inden det hele går løs :-)

tirsdag den 29. maj 2012

Hygge med mødregruppen og stue...

Idag, tirsdag den 29 Maj, var det min tur til at få besøg af mødregruppen. Det er altid såååå hyggeligt. Vi kan jo snakke i flere timer. Vi "plejer" altid at mødes hver eller hveranden uge, og det er oftest til morgenmad/brunch - men idag, syntes jeg vi skulle prøve noget andet, så jeg inviterede til frokost. Fik lavet en lækker kyllingetærte og en god salat, og så så var der ellers lidt frugt, nødder og chokolade på bordet.Vi her hjemme, Stig og jeg, (nok mest Stig), havde meget travlt i dagene op til idag, da jeg insisterede på at få stuen mere eller mindre færdig, så vi kunne sidde her, mødregruppen, og spise og også have børnene omkring os. Alternativet var at vi skulle være i køkkenet, og nærmest være klemt ind. Så ja, vi har haft travlt.
Men nu har vi en stue - og iihhh hvor er det skønt. Stig og jeg har lige drukket en Baileys og skålet på vores nye stue og mere plads. Stig har her til aften hængt de fede lamper op, som jeg har drømt om og sukket efter at få, efter jeg har læst diverse boligblade. Har fået 3 stk. gule Verner Panton Flowerpot pendeler, og 2 stk. Light Years P2 pendeler i mat-grå.  Er SÅ gald for dem ! Kald mig bare matrilistisk. :-) Der kommer billeder snart!Sikke en dejlig dag det er og har været idag.....

søndag den 20. maj 2012

SØGES - Anyone?

Jeg søger større stykker af dette stof - gerne stykker der er mere end 100x100cm , det skal bruges til bukser til min datter...     Skriv hvis du vil sælge dit:    juliemunk1605@hotmail.com


En dejlig dag i haven

Sikke en dejlig dag det har været idag. Og sikke et lækkert vejr. Man kommer jo helt i sommer-stemning :-) Vi har haft mine svigerforældre til kaffe og efterfølgende grill-aftensmad, vi skulle afprøve de nye havemøbler og vores nye grill - og det var jo bare lækkert vi kunne sidde ude både til kaffe og til aftensmad :-)
Stig fik lige slået græsplænen og jeg plantet et par krukker. Nu der sommer :-)

I får lige et par billeder af de nye havemøbler - som jeg allerede er VILDT glad for!
Nu vil jeg nyde resten af aften med lidt sy-projekter
Hej

torsdag den 17. maj 2012

Krea igen og SALG

Jeg syntes endelig jeg er ved at have overskudet tilbage til det kreative igen. Lige for tiden får jeg syet en del hagesmække, som sælges på Trendsales.dk hvis nogle skulle være interesseret - så skriv endelig og spørg
juliemunk1605@hotmail.comGod aften og Kristihimmelfartsdag til alle

onsdag den 16. maj 2012

26 år

Ja, så længe har jeg levet. Det er min fødselsdag idag, og lige nu er jeg ved at lave mad til i aften, hvor mine forældre og bette-bror kommer og spiser til aften. Jeg håber der er andre der ude der har fødselsdag - så jeg ikke ene og alene er skyld i det møg-vejr der er idag.
Syntes tiden flyver afsted, det var jo som om det var igår man blev konfirmeret og startede med at gå til hal-baller, drikke alkohol og gå med make-up. Og nu - 26 år, mor til Karen, kæreste med Stig og hus-ejer!!!!! Syntes alting går lidt for stærkt!

Men jeg vil nyde min dag idag og min lille guldklump der nu er påvej mod de 6 mdr.
Her er lige det nyeste billede :-)

Ha en dejlig dag

tirsdag den 15. maj 2012

GIVE AWAY

GIVE AWAY
I samarbejde med børnetøjs butikken Hoppeloppe.dk kan du nu vinde det hele fantastiske Småfolk Baby sengetøj, med multi æbleprint, i enten multi-blåeller multi-lilla.
Tina har været så sød og gerne ville give et sæt sengetøj væk i en give away på min blog - tak Tina!


Præmie: 1 sæt Baby-sengetøj multi-æbleprint (enten multi-blå eller multi-lilla)

Reglerne:

Alt du skal gøre er at tilmelde dig nyhedsbrevet fra Hoppeloppe.dk, lægge en kommentar til indlæget her 
og blive fast læser på min blog, og gerne putte min blog på din blogroll.
Har du ikke en blog skal du skrive din email-adresse og stadig tilmelde dig nyhedsbrevet.

Alle skal have lige mulighed for at vinde, så der er ikke ekstra lodder.

Nu du alligevel er inde på Hoppeloppe.dk - så tag lige et kig på alt det nye smarte og fede børnetøj - ELSKER bare alt det nye fra Småfolk!

lørdag den 12. maj 2012

Dukkehuse

Jeg har altid været vild med dukkehuse - og jeg havde selv flere som barn. Jeg sad lige og kiggede lidt rundt, og så faldt jeg over det er fine huse fra FERM-Living. Jeg syntes det er rigtigt sødt fordi det er enkelt og så kan det hænge! Og så er det jo i træ, så man kunne male det eller sætte fint papir eller tapet op på væggene.
Huset kan købes på Ferm-Livings web-shop og det koster ca. 1000 kr. Se det lige HERJeg er generelt bare vild med dukkehuse og alt det titte-lille-bitte ting man kan putte der i. Som barn lavede jeg (sammen med veninderne) små ting som kunne bruges i et dukkehus. Bla. M&M-æsker som skrivebord og skole-pulte.... Kun fantasien sat grænser og min fantasi var åbentbart på sit højeste den gang :-)
Se lige de her andre fine dukkehuse:Kan i have en dejlig lørdag der ude

fredag den 11. maj 2012

Om børnetøj

Åh ja, der er så meget fint børnetøj, og jeg kunne bruge en formue, hvis ikke der var restriktioner på her hjemme ;-) ej, lidt fornuft er der jo også i ikke at købe sig fattig i børnetøj, som barnet jo kun passer så kort en stund. Men man må godt ønske og drømme lidt! :-)
Jeg er så vild med børnetøj fra Småfolk - og jeg har lige modtaget nyhedsbrev fra en butik på nettet der hedder HoppeLoppe.dk- og de viser at der er kommet en masse nyderheder fra Småfolk.
Der er bestemt en masse fine ting og jeg kunne godt tænke mig en masse af det til Karen.

Viser lige her et lille udpluk i nogle ting jeg ønsker mig :-)

Jeg har lånt billederne på HoppeLoppe.dk- og håber det ok med lidt reklame :-)

 

Vind en skål

Lige her hos Ida. Den er bare SÅÅÅÅ fin! Hun trækker en vinder den 27 Maj.....

tirsdag den 1. maj 2012

Vil du bytte ?

Jeg har denne fine retro gryde fra Cathrineholm, i den lyse grønne farve. Diameteren er ca. 20 cm og gryden kan rumme 1,5 liter. Gryden er kun brugt få gange,og den har IKKE mærker i bunden efter ske eller lignende!!
Jeg er meget interesseret i at bytte denne til fx. skåle fra Cathrineholm.

Skriv endelig hvis du vil bytte eller købe den