Oversigt

fredag den 27. januar 2012

De fedeste puder

Jeg har længe gerne vil have de smarte puder fra Ferm Living, meeen jeg syntes de er ALT for dyre!!! Så så jeg at Lisbeth med DENNE blog havde syet nogle der lignede fuldstændig, og hun var så sød og gerne ville sy nogle til mig også.....

Dem har jeg så modtaget idag , og jeg er bare så super duper glad for dem!
Se dem lige, er de ikke bare fede!!!!!

lørdag den 21. januar 2012

Baby tæppe til salg

Havde jo tænkt at hvis vi gik en dreng, så skulle han have dette som lege tæppe - men så blev det jo lille Karen og der har jeg et andet tæppe som er meget tøset til hende. Så nu er dette til salg.

Tæppet er vasket 1 gang, det måler ca. 90x90 cm - det er syet af retro stof, og der er fleece bagpå.

Prisen er 200 kr plus porto


onsdag den 18. januar 2012

PIXI Bøger

Jeg elsker Pixi-bøger, og det har jeg vist gjort hele mit liv.  Små bitte bøger man kan hygge sig med. Som barn havde jeg en af de der små røde kufferter, fyldt med pixi-bøger, og jeg slæbte den med over alt, trods den jo næsten var større end mig selv. Jeg kunne få timer til at gå, bare med at sidde og kigge i bøgerne - har min mor fortalt.

Jeg anede faktisk ikke man stadig kunne få pixi-bøgerne, men det kan man, og nu er jeg igang med at samle til Karen. Har en idé om at hun også skal have en lille kuffert til at have dem i, når hun bliver stor nok til at gå rundt med den.

Nyt er vidst at man kan få pixi-bøger med mummitroldene - de er bare så søde de historier :-)Disse på det nederste billede, alle 3 stk havde jeg selv som barn også. Sjovt at man stadig kan få præcis de samme.


Nu vil jeg give Karen en kjole på - og så skal vi ned og spise hos hendes farmor og farfar.

tirsdag den 17. januar 2012

Lækre stager

Jeg er så vild med Rolf-stagerne. Jeg fik et par stykker i julegave og nu er jeg nået op på 3 stk. Ønsker mig at have 5 stk ialt :-) de er desværre bare så dyre, så må vente med at ønske mig dem til jeg har fødselsdag :-)


Jeg er idag startet i mødregruppe, sammen med 4 andre kvinder fra byen. Vi er 2 førstegangs fødende og 3 2. gangs fødende. Det hele var nyt og spændene og jeg glæder mig til at komme lidt ud sammen med dem. :-) Karen har nu taget mere på, hvilket bare reddet min dag. Hun har ikke haft taget så meget på siden fødslen, men nu sker der noget :-) Er en glad mor!

Rigtig god dag til alle der ude

lørdag den 14. januar 2012

Ideer til Karens værelse

Jeg er så småt begyndt at tænke på hvordan Karens værelse skal se ud. Vi skal lige have lagt 2 rum sammen, have sat tapet op, malet, lagt gulv og sat et nyt loft op - men når vi når så langt, ja, så glæder jeg mig til at skulle lave et fint værelse til hende :-)
Jeg har allerede købt nogle få ting - så sent som idag er det ankommet. Jeg har været på Lirumlarumlegs hjemme side (HER), og fundet de fine bøjler til at hænge tøj på, og så blev det også til en kramme kanin i lyserød med vinger - den kunne jeg bare ikke stå for! Har lige lånt billederne på deres side.Jeg har også bestilt 2 sættekasse-huse hos Mette med bloggen http://kirkesjov.blogspot.com/, som skal hænge på Karens værelse. Et i lilla og et i rødt. Jeg er bare så spændt på at se dem. Låner lige et billede Mette, bare for at vise dine fine huse.Skulle nogle sidde med en god idé og links til fine ting til børneværelser, så skriv dem endelig til mig. Gerne her på indlægget eller på en mail.   juliemunk1605@hotmail.com

Ha en dejlig lørdag alle sammen!

mandag den 9. januar 2012

Så er jeg tilbage :-)

Jep, nu er jeg tilbage - måske ikke på fuld styrke,men jeg er tilbage. Der er sket åhhh så mange ting siden sidst. Karen, ja, hun er jo bare så dejlig. Hun er nem og hun trives bare. Hun spiser godt, tager på og sover godt - det er bare så skønt. Hun sov 5 timer i streg i nat, spørg lige moderen her om hvor dejligt det lige var!!! :-) så har bare overskud og det er skøøønt! Jeg skal starte i mødregruppe med hende her den 17. januar og det er jeg meget spændt på.
Andet er at vi er flyttet. Yes, vi gjorde det! Ja må nok indrømme at efter fødslen jo endte i akut kejsersnit og jeg jo ikke måtte løfte osv efterfølgende, ja så troede jeg sku ikke på vores flytning blev lige forløbig. Men mellem jul og nytår, der fik jeg kræfterne tilbage, og vi pakkede alt og fik flyttet.
Og det er bare såååååå fedt og dejligt. Nyder virkelig at være kommet til Vodskov, hjem, have familien tæt på - og sikke mange besøg vi har fået og får. Det er dejligt.
Det er først idag vi har fået internet - så nu jeg endlig forbundet med verden uden for baby-boblen igen :-) Og jeg nyder det.
Næste skridt er så at få lavet kontoet/krea-rummet færdigt så jeg kan komme igang med de kreative ting igen - savner det for vildt! Men indtil da, forbliver mine sager i kasser så det ikke fylder rundt omkring.

Jeg vil glædelig til at læse med hos jer andre igen - har savnet blogland!

Jeg poster lige et lille nyt billede af Karen, som sov i mors og fars seng i nat, og her lige er ved at vågne. Vi bruger slangen som sengerand.


Der kommer med sikkerhed mange flere billeder af vores lille pige - er jo bare så forelsket i hende :-)