Oversigt

fredag den 16. december 2011

Tusind TAK!

Vil bare sige tusind mange mange mange tak for alle jeres søde ord og hilsener til min nye lille familie og jeg. Vi er så glade og lykkelige - men også trætte ;-) det hører jo med når der kommer sådan en dejlig lille guldklump i hjemmet man skal lære at kende.
Karen vokser rigtig fint, vi havde besøg af sundhedsplejersken igår, og på bare en uge har hun allerede taget på og vejer mere end fødselsvægten - så det er stolte og glade forældre. :-)

Her er lige et lille billlede mere af hende - sammen med Kitty ;-)
Der bliver nok lidt stille her på bloggen, men det kender i jo alle med børn til ....


Glædelig jul og dejlige dage til jer alle der ude!
Julie & Karen

tirsdag den 13. december 2011

ENDELIG - "Mor"-indlæg

Så skete det endelig. Torsdag den 8. December kom vores lille pige, Karen, til verden. Hun vejer 3800 gram og er 55 cm lang. Hun er så smuk og dejlig, og hun er nem og allerede godt igang med amning og livet unden for min mave. Jeg er blevet MOR :-)
Selve fødslen er en anden sag!!
I korte træk: Blev sat igang onsdag den 7/12 pga. begyndende svangerskabs-forgiftning (for høje værdier) - denne dag skete der indenting. Men torsdag den 8/12 efter 3 igangsætnings-pille, så fik jeg veer. Og de tog til - meget MEGET til og hurtigt. Fik blokade i ryggen, og levede så lidt på det, men presseveerne kom  hurtigt og så skulle der presses. Var helt ødelagt. Kunne ikke. De prøvede med sugekop 2 gange, men hun ville ikke ud. Så fandt de ud af hun var "stjerne-kigger" og at jeg derfor slet ikke ville kunne have født hende normalt. Så det endte med akut kejsersnit. Og det gik stærkt - som i VIRKELIG stærkt, da hendes puls faldte.
Ja, så nu har jeg fået snittet og render rundt med "clips" i maven - som heldigvis skal fjernes torsdag. Har smerter, men syntes idag at jeg er lidt i bedring - og det er rart i forhold til at være der for Karen (amning, løft, pusling, skiftning osv)

Så ja, nu er vi forældre - til den dejligste lille pige i verden - og vi er så stolte :-)

tirsdag den 6. december 2011

+9 og tudeMarie

Ja, måtte lige tage dagen idag med os. 9 dage over termin........... og tude-færdig! jeg syntes bare slet ikke det er sjovt mere...... har haft den største lyst til at ringe til jordemodercenteret idag og sige de altså bliver nød til at gøre noget. Men, jeg har en tid der inde i morgen - så kunne alligevel ikke få mig til det.... suk
Jeg har ikke lavet andet end at tude og sove idag - virkelig..... for f... det er håndt!

mandag den 5. december 2011

+8 og alternative metoder i brug!

Ja, nu er det så på 8. dagen jeg er over min termin ........ gider seriøst ikke lave flere indlæg med + tal jeg går over termin - nu må den lille fis da snart komme ud. Jeg er blevet så desperat, hvis man kan kalde det det, at jeg idag har fået zoneterapi og akupunktur. Ved ikke rigtig om jeg tror på det, og om det hjælper, men det kan jo ikke skade, og det var egentligt os bare dejligt at på massage på fødderne (big foot). Men spurgte damen om hun havde god erfaring, og hun svarede at de fleste hun havde behandlet ("igang-sat" på denne måde) havde født inde for 24 timer.... - bring it on - tænkte jeg bare!!! Så nu er der ikke andet at gøre end igen at vente. Er spændt på om det vil hjælpe - men ærlig talt, man kan jo ikke finde ud af om det er det der hjælper, eller fødslen bare går igang naturligt.



Kryds finger for det viker :-)
God aften til alle

søndag den 4. december 2011

+7 og 2. søndag i advent

Ihhhh så blev det 2. søndag i advent, og jeg er nu gået 1 uge over termin. +7....... Syntes bare maven bliver tungere og tungere og Baby større og større, og når den flytter sig der inde, ja så er det lige før man tror den kunne falde nedeud. Bækkenet gør nas og lænd og ryg er øm... det er for alvor ikke sjovt mere nu. Kan du så komme ud lille(store) Baby! :-)

Det er 2. søndag i advent idag, og vi er inviteret ned til mine forældre til aftensmad. Det er jo lidt et sats hver dag at foretage sig eller planlægge noget, men tror nu heller ikke der sker noget idag - så min mor har fået at vide hun godt kan skrælle kartoflerne ;-)

Nu vi jeg til og pakke et par flyttekasser, det går langsomt, men så sker der da lidt. Hver gang vi gør turen til Vodskov tager vi et par kasser eller ting med op til huset.


Glædelig 2. søndag i advent

fredag den 2. december 2011

+5 og utålmodighed

For f...... jeg er bare ved at være godt utålmodig! Beklager negativiteten! Alle der er gået over tid med deres børn må vide hvordan det her føles. Det er slet ikke sjovt. Kroppen bliver bare tung og træls og fyldt med vand - og man håber inderligt at de forbanede veer bare vil starte eller vandet gå - lige NU!  Syntes at gå 5 dage over tid er ved at være meget, men tålmodighed, man kan jo komme til at gå næsten 14 dage over før man bliver sat igang...... Puha

Jeg er på vej op i vores hus, der er en der vil komme og købe den efterladte seng, og et bord - så det går jo godt med at få tømt de efterladte møbler - dejligt :-) Vi endte med at kører i IKEA i går aftes, vi mangler lidt mere lys der oppe, når vi nu skal til og flytte ind og gå der oppe om aftenen. Vi blev enige om ikke og købe de "endelige" lamper endnu, men bare nogle billige fra Ikea - og så løbende finde ud af hvad vi gerne vil have.

Mangler du ikke et fedt retro rundt rødt spejl - ca. 40 cm i diameter? Sådan et har jeg os til salg. Tænker egentligt at hvis Baby er en pige, så kan det komme på børneværelset - syntes det er lidt fedt.


Nå, må afsted - ha en god dag der ude! :-)