Oversigt

mandag den 31. oktober 2011

Utålmodig - og lidt negativ

Utålmodig... Ja, det er jeg vidst lidt. Jeg ved godt at det er bedst at Baby bliver så længe så muligt i maven, så den får lov til at blive bagt helt færdig - men ihhhhhh, jeg syntes tiden er gået i stå. Hele min graviditet syntes jeg bare tiden er fløjet afsted, og de mange måneder er virkelig bare passeret hurtigt. Men nu, ja, 27 dage før min termin, nu er tiden godt nok gået i stå.

Jeg er idag 36+1 (i uge 37) og jeg kan læse mig frem til at Baby fint kan klare sig hvis den skulle komme til verden nu - så VÆRSGO bette Baby, kom bare :-)
Jeg har fået mere Mummi fødder og ben, mest om aftenen (vand i kroppen) og jeg syntes selv jeg kan se det lidt på min ansigt os - ikke særlig charmerende!!!
Jeg er vidst nok lidt negativ nu - sorry - syntes egentlig jeg har klaret det meget godt uden at være det - lige indtil nu.....
Jeg er selvfølgelig lykkelig og glad og spændt osv - men jeg syntes også det er hårdt at bevæge sig rundt med den mave og krop, og jeg syntes det kan være hårdt at Baby mosler rundt der inde konstant, og hikker, selvom jeg selvfølgelig også nyder det. :-)
Åh brokke brokke brokke . . .
Hvis der er nogle der ligger inde med en tidsmaskine - så spol venligst tiden fremad! Vil gerne have den fødsel overstået så vi kan få vores lille guldklump i armene og nyde den kommende tid :-)

Jeg beklager meget negativiteten - håber ved gud der er andre der har haft disse tanker og følelser lige som mig de sidste dage. Jeg ved man kan gøre en masse for at prøve og sætte fødslen igang selv, orker bare ikke noget. (gåtur, løb, stærk mad, aktivitet, trapper m.m) men på den anden side - orker heller ikke at gå over tid...... puha....

Ej, jeg skal nok stoppe nu - må lige finde nogle positive tanker frem :-)


Skulle nogle have lyst, så send venligst ve-støv eller andet der kan sætte fødslen igang, denne vej!! :-) På forhånd tak ;-)

Hagesmække

Jeg sidder netop og syer på nogle nye hagesmække - de er til salg på trendsales.dk hvis nogle skulle være interesseret :-) Jeg elsker farverne - bliver de ikke solgt, så bliver de til vores egen bette pige/dreng :-)

søndag den 30. oktober 2011

En heldig vinder

Weeehuuu - så er der fundet en heldig vinder. Se hvem der gemmer sig HER. Hun svarede rigtigt, der er 17 kategorier. Hun ønsker sig et sort armbånd - det bliver straks sat i værk. :-) 

Vær sød at sende mig en mail med din adresse på:    juliemunk1605@hotmail.com

TUSIND tak til alle der deltog i min give away som var i samarbejde med Uden H. :-)

fredag den 28. oktober 2011

Billigt Masking Tape i Bilka

Jeg har været et smut i Bilka - og se hvad jeg har fundet: Masking Tape, 4 ruller for 20 kr. Den pakke jeg købte er med turkis og grønne ruller - og mønster på alle 4 ruller. Syntes de er så fine!! Og så til 20 kr. Det er rigtig masking tape, de må vidst bare ikke kalde det det.
Rigtig god fredag aften til alle :-)

torsdag den 27. oktober 2011

I ♥ Småfolk

Jeg er lige ved at sy et pusleunderlag til vores lille baby-basse, det bliver af forskellige rester småfolk-stof jeg har haft liggende. Prøver og mixe farverne, så kan det jo bruges til både en pige og en dreng. Jeg har tænkt mig at sy det her "tisse-underlag" bagpå, det med froté og gummi, og så sy et kantbånd på :-) Håber det bliver fint.....


Jordemoder besøg og glæde

Jeg var ved jordemoderen igår, var så spændt på hvad hun ville skønne Babys størrelse til at være. For en månede siden skønnede hun den til at være lige omkring gennemsnittet, måske lidt mere - og også denne gang var det ca. samme melding. Hun skønnede Baby til at veje ca. 2500-2600 gram - hvilket passer fint til den uge jeg er i. (er i uge 36.  35+4) 
Vi har jo hele tiden ikke ville vide hvilket køn Baby har - men igår, kunne jeg simpelthent ikke dy mig for at spørge hvilket køn hun tror vores lille skat har. Jeg har læst et sted at man ved at tælle hjerteslagende kan sige om det er en dreng eller en pige - da piger vidst har lidt hurtigere hjerteslag end drenge. Det var en jordemoder-studerende der var med igår der fortog alt undersøgelse af mig, og hun svarede med det samme at hun tror det er en lille pige der gemmer sig i min mave. Jordemoderen sagde at hun ikke ville regne det for noget - for det passede ikke altid. En lille pige...............åhhh.... Tog det vidst lige ind i hjertet med det samme. Jeg har hele tiden troet at det bliver en dreng - så.... er da virkelig i vildrede nu mht. hvad jeg tror det er. SHIT tiden må bare gerne gå lidt hurtigere så vi kan se det med egne øjne når Baby kommer ud til os. :-)

Jeg syntes vi er ved at være så klar så klar nu. Min far og jeg var ude og hente barnevognen igår, den skal så stå hjemme hos dem indtil vi skal bruge den. Den er bare så fin. En brun EmmaJunga vogn med fint alu-stel og punkterfri hjul. Ihhh hvor jeg bare glæder mig til at komme ud og triller med den og vise vores vidunder frem :-)

Det ser ud til at blive et flot efterårs solskinsvejrs dag - det er da bare dejligt. Nu skal jeg til og finde på hvad dagen skal bruges på - er p.t. ved at vaske Babys dynebetræk :-)

Kan i have en dejlig dag

P.S - idag er der kun 1 månede til min termin den 27. November

lørdag den 22. oktober 2011

At blive forberedt på at komme tidligt op

Jeg har et barn i maven der syntes jeg skal til og tideligt op. Jeg har de sidste mange dage ikke kunne sove særlig længe, og vågner og er frisk. Det sådan set godt nok, så man ikke bare ligger og sover dagen væk - men Baby, kl 06.00 idag??? Det syntes mor her altså er lige tidligt nok. Og så på en søndag! Det må være en form for forberedelse til at skulle op i tide og utide når først baby kommer ud til os, og man skal op og amme osv :-)
Jeg lå lige en halv time, men blev enig med mig selv om at det nok bare var bedst at stå op, sætte sig til computeren, og måske bare blive så træt igen, at en morgen/formiddags-lur måske kunne være på sin plads senere...
Jeg skrev for en lille uge siden, at jeg jeg overvejede at sætte et "mave-billede" af mig selv (gravide-maren) på et indlæg her på bloggen. Bryder mig egenligt ikke om det, og syntes bestemt ikke jeg selv er smuk-gravid eller noget - men nu kommer det altså på, nok mest forbi jeg måske har fået overbevist mig selv om, at det måske senere i mit liv er sjovt at kunne gå tilbage og se det gamle indlæg med gravide mig.

Jeg er idag 35+0 og går altså ind i uge 36.... puha tiden flyver ... syntes der mange ting i tankerne igen nu.
Jeg havde vand i fødderne for første gang igår - sikke nogle mummi-trold-fusser jeg havde, det hjalp heldigvis at få dem lidt op.


Jeg overvejer at gå i seng igen nu - syntes måske baby har lagt sig til at sove igen, så måske jeg kan få lidt mere søvn....

Ha en dejlig søndag

onsdag den 19. oktober 2011

Svampe - det nye sort??

Det jo helt vildt som svampe er "in" i tiden. Og jeg skulle da selvfølgelig med på vognen! Har købt nogle fine af slagsen i Tiger-butikken, til at sætte et lille lys i (jule-træs-lys)


Var en tur i Panduro Hobby, og der fik jeg lige en idé til at lave nogle små svampe selv i  mini Hama-perler. Tænker de skal limes på manilla-mærker, kort, breve ... osv
Ha en dejlig aften der ude - i det storm/regnfyldte vejr..... grrrrr

mandag den 17. oktober 2011

Graviditets update uge 35

Ja, så langt så godt - nu nåede jeg uge 35. (34+1)  Jeg er godt nok ved at føle mig meget gravid, og meget klar til snart at møde vores lille guldklump. Folk spørg om vi er klar - og egentligt, ja, praktisk med alt grej osv, ja, så bliver vi vidst ikke mere klar, men mentalt - det tror jeg faktisk ikke man bliver klar til, før man står i det og baby kommer ud til os... :-) Men ihhh, tiden flyver og jeg syntes det kommer tæt på nu.
Tankerne flyver igen - og der er mange af dem:
Hvad er det mon for en lille størrelse vi skal møde, er det en pige eller en dreng, stor eller lille, hår på hovedet eller ikke, hvem ligner den, mon amningen kommer til at gå godt, bliver det et nemt barn, juleaften, bliver det mon en hård vinter og kan baby komme ud og sove i barnevognen, flytning . . . .og meget meget mere.... fødslen, smerter, smertelindring, blod, smerter . . . . . m.m
Det er nok normalt nok man har alle de tanker og bekymringer - men det "væreste" på nuværende tidspunkt, for mig, er nok at man ikke ved hvornår alting går igang - at man ikke kan planlægge hvornår på dagen, og hvor man er og hvad man laver når fødslen og veerne pludselig kommer. Sådan er det nok for alle - men jeg er vidst et meget struktureret menneske og jeg kan godt lidt der er styr på tingene - men ja, det kan jeg vidst godt glemme alt om og begynde og ligge fra mig.... det bliver jo nok noget helt andet når først en hverdag med baby begynder.
Jeg/vi har pakket tasken der skal med på fødegangen/patient hotellet - og autostolen står også klar, overvejer at putte det i bilen allerede.... (så organiseret er jeg ;-) ha ha , men det jo nok lige tidligt nok - men man ved jo aldrig. Der jo ikke længe til at baby skulle være bagt færdig ... og i princippet kan den jo bare komme når det skal være nu...
Vi glæder os mere og mere for hver dag, og det skal jeg lige love for at babys mormor og morfar også gør, det er så dejligt :-)

7-9-13, så har jeg godt nok haft den nemmeste graviditet ind til videre - det eneste jeg lige på stående fod har at klage over er halsbrand. En myte er jo at hvis den gravide døjer meget med halsbrand, så det fordi baby har hår på hovedet - jeg er sikker på vores baby kommer ud med hestehale så, for hold da op en gang halsbrand jeg har haft - Alminox er min bedste ven . . . puha.... De er med over alt!!!!


Min mave er ved at blive godt tung og stor - overvejer et billede her på bloggen, men er virkelig ikke god/glad for at vise mig selv frem på den måde. Overvejer lige videre. Er lidt øm over lænden og glæder mig til Stig kommer ind og nusser om mig - syntes faktisk han er blevet ret god til at være gravid-mand ;-)

Nu vil jeg have benene op - kan i have en god aften :-)

lørdag den 15. oktober 2011

Cookies

Jeg har lige fået lyst til at bage lidt - og det blev til cookies med chokolade stykker i (både mælke og hvid chokolade stykker) Jeg fandt en lækker opskrift HER inde på denne side.

Den var virkelig nem og tog ingen tid

Ingridienser:

50 gram smør
25 gram flormelis
75 gram mel
1 tsk vanilje sukker
1 stk bagepulver
2 spsk mælk
og så ca. 1 ½ dl. cholkolade (bruge alle slags, lys, mørk, hvid)

Alt blandes sammen i en skål, brug 2 skeer og sæt dem på en bageplade. Der bliver ca. 15-16 af en portion. Jeg har lige lavet en portion med lys-chokolade og en portion med hvid-cholkolade :-)God fornøjelse og god dag :-)

fredag den 14. oktober 2011

Baby-pakke fra Rema1000

Jep - nu har Rema1000 også lavet en baby-pakke. Det var min søde veninde der gjorde mig opmærksom på det i morges, og fluks, et smut på rema1000s hjemmeside, og vupti - nu har jeg hentet pakken. Jeg syntes det er så fedt med alle de gratis pakker, bestemt fordi de er gratis, og man kan afprøve produkter - specielt bleer, vådservietter osv. Det cool.
Min rema1000 pakke indholdte:
  • Bleer
  • Vådservietter
  • Skum-engang-klude
  • En sut
  • 2 stk bamse
  • Og en lille rema-bog om bamse
    Hjælp med at sprede budskabet - man kan jo lige så godt få de gratis ting med der er at få :-)

torsdag den 13. oktober 2011

Om træsko ♥

Babys Onkel, min lillebror, var for en uges tid siden på en tur til Holland med sit arbejde. Jeg havde for sjov sagt til ham at han nu skulle huske og købe en gave med hjem til hans kommende nevø/niece - og for sjov sagt at træsko jo ville være et oplagt valg. Jeg troede virkelig ikke, ham på 22 år, gad bruge tid på det - men hjem det kom han - med træsko-futsko til Baby :-) Jeg er helt solgt, orange plys-træsko(futsko) med Miffy på - de er bare så mega nuttet :-) Dem er vi meget glad for lillebror - tusind tak :-)Ville bare lige dele med jer andre - der evt. nu er på vej til Holland for at købe plys-træsko ;-)

onsdag den 12. oktober 2011

Av for katten

Min søde kusines (Randi) søde kusine (Stine), er indehaver af butikken Av For Katten, og der var vi en tur oppe idag. Det er en fin børnetøjs butik med bla. Småfolk, Katvig, Krutter, Danefæ m.m af mærker. Jeg er helt solgt og kunne købe det hele - men desværre er alt meget køns-bestemt, så det er svært at købe noget til baby før vi ved om det er en pige eller en dreng. Men jeg kunne ikke helt dy mig - måtte bare eje det fine regnslag til barnevognen, i lysebrun med brune æbler på - fra Småfolk. Vi får jo en brun barnevogn - så syntes det passer perfekt dertil :-) Og Stine var så sød og give lidt procenter - så det var bare dejligt :-) er sikker på vi nok skal bruge flere penge der..... Tjek hendes web-side ud HER, eller besøg butikken i Hjallerup.


tirsdag den 11. oktober 2011

Så flittig

Ihhh hvor bliver der flittigt syet i det lille hjem - og solgt... lige så hurtigt som jeg har fået dem færdige, ja så de solgt :-) det ikke så tosset ;-)


Ha en dejlig dag alle sammen

søndag den 9. oktober 2011

Ny hagesmæk

Jeg har fået lavet mig en ny skabelon til hagesmække der er lidt større (end de andre jeg har lavet) Jeg har forløbigt lige fået lavet en enkel af noget af det nye stof og fine rød-prikkede kantbånd :-)Go søndag der ude ;-)

torsdag den 6. oktober 2011

Krea indkøb

Jeg kom desværre til at kører i stof og stil idag - og desværre fordi jeg brugte penge . . . . ups
Jeg har sat mig for jeg vil lærer og hækle - og min farmor har lovet at hjælpe mig. Derfor, kom jeg til at købe den hækle bog med de små dyr + en opskrift på hæklede svampe. Good luck farmor siger jeg bare - jeg tror det kommer til at kræve meget tålmodighed at få mig det lært - men vil bare så gerne!!! :-)


Og så kom jeg også lige til at købe en strikkeopskrift på en fed julesok + garn, det er så til min mormor - kom ik og sig jeg ikke kan finde projekter og beskæftigelse til mine bedste forældre ;-) Håber hun vil strikke den til Baby (oldebarnet) så bliver moderen her meget glad! :-) Jeg syntes bare den er så fin!!


Og til slut - ja, så røg der også lige lidt stof med op på båndet gennem kassen - tror jeg skal sy en jule-slange :-)
Nu skal vi snart til fødsels forberedelse inde på sygehuset (her i eftermiddag), denne gang med fokus på selve fødslen og smertelindring . . . ufff ja, det skal da bare overståes så vi kan komme til at nyde vores lille guldklump!Jeg er underlig - jeg sidder lige og kommer helt til at glæde mig til jul - og egentlig tror jeg nu nok vi bliver beskæftiget nok denne jul med en baby - så det er vidst nu hvis der skal jules . . . JUL JUL JUL JUL JUL JUL


onsdag den 5. oktober 2011

Graviditets update + HUS update

Idag er jeg 32+3 dage henne, altså i uge 33. - og jeg har det strålende :-) Igår var vi (Stig og jeg) til "forældre forberedelse" med fokus på amning. Det er vidst kun et tilbud til førstegangs fødende. De opfordre til at mændene tager med, men ærligtalt, så tror jeg Stig brugte tiden mere til afslapning og til at koble af fra arbejde, end det egentlig gav mening - men ja, ja os nu se, måske han husker mere om amning end jeg gør, når vi kommer til at stå i det . . . ha ha :-)

I morgen skal vi så en tur ind på sygehuset til "fødsels forberedelse" - hvor der vidst skal være fokus på selve fødslen og på smertelindring.... ufff ... jeg er allerede begyndt at frygt det lidt. Man hører så mange historier og råd fra andre - og jeg kan slet ikke forholde mig til det...
Det hele kommer så tæt på nu - og der er mange tanker og følelser der kommer frem i en.

Baby sover vidst mere og mere i maven, og de voldsomme spark som jeg oplevede for en månedestid siden, er nu blevet til mere møven og masen, og en gang i mellem føles det som om den virkelig fylder alt der inde!!! Vores lille guldklump får mange tanker i løbet af dagen, og vi glæder os bare mere og mere nu :-)

Ang. hus, ja så har vi fået skrevet under på papirene nu :-) Jubiii huset er vores. Nu kan tiden indtil vi overtager huset kun gå for langsomt - hov, der skal lige fødes et barn først - men efter det - ja, så skal der flyttes :-)


Genbruger lige billedet - syntes det er så sødt!

tirsdag den 4. oktober 2011

Give Away

Så bliver der skudt en ny give away i gang her fra - denne gang i samarbejde med Uden H (ved indehaver Matilde Eilersen). Matilde har været så sød at udlove et af sine fine armbånd (Enklt armbånd) i valgfri farver (*hvis det er på lager)


Om armbåndet skriver Matilde:
Enkelt Armbåndet er lavet af præget kernelæder, som fås i de 28 forskellige farver, som ses på farvekortet. Armbåndet kan laves i alle størrelser, så det passer til dit håndled. Det lukkes med en geværknop i forgyldt messing eller sølvfarvet nikkelfri metal.


Alt du skal gøre er at gå ind på Uden H´s hjemmeside, og finde ud af hvor mange produkt-kategorier der er, skrive antallet i en kommentar her under - og så skrive hvilket "Enkelt armbånd" du kunne tænke dig.
Jeg vil blive meget glad hvis du linker til min give away på din blog - men det tæller ikke ekstra. (lån bare billedet :-)

HUSK - hvis du ikke har en blog, så skriv navn og emailadresse.
(*sender kun i DK)

Jeg trækker en heldig vinder den 30. Oktober

Frk.Munk

Uden H

I søndags var der ModeBørs/MiniBørs i Nordkraft her i Aalborg - og jeg måtte da lige ind og se hvad det var for noget. En blanding af nyt, brugt, 2nd hand, homemade osv - tøj, smykker, sko, børnetøj og meget mere. Det var meget hyggeligt at gå rundt og se på alle standene, og se om man kunne gøre nogle gode kup-køb :-)

Jeg faldt over en stand med læder armbånd - Uden H - hedder standen og mærket der bliver solgt. Matilde laver de fedeste læder armbånd. Tjek lige hendes hjemmeside ud HER. Jeg endte med at købe dette armbånd, og jeg er allerede meget glad for det!


mandag den 3. oktober 2011

Fine forme i Netto

Jeg vil bare lige reklamere lidt for Netto - de er har i denne uge de fineste Muffins forme :-) Jeg har købt disse:Det ene billede lidt mere tydeligt i farverne..

Så skynd dig afsted, hvis du os lige står og mangler muffins forme - det gør jeg nu ikke, men det skader vel aldrig at have nogle liggende ;-) Man kan aldrig få muffins forme nok!!

Vind hos Mama Lola

Mama Lola har lige skudt en fantastisk fin give away igang - denne gang fra retro-vintage.dk
Du kan vinde retro stof og tapet :-)

Du finder Mama Lolas blog her.

lørdag den 1. oktober 2011

Papir skal der til :-)

Jeg har for et par dage siden bestilt noget af det fine papir hos Lisbeth med butikken Paperwear, og det har jeg modtaget idag .... Jeg bestilte 3 ark, jule, + manillamærkerne - og jeg er så ovenud tilfreds med det :-) det så fint...
Jeg var også lige et smut i Blå Fugl i Aalborg idag, og måtte lige eje 2 ruller af House Doctors nye vendbart-gavepapir :-) Den kommende tid er jo forbundet med flot indpakket gaver og papir :-)

Ha en dejlig weekend der ude