Oversigt

søndag den 28. august 2011

Elefantitis - Heldige mig

Jeg har været så heldig og få fingrene i en fin body til baby - men de kendte elefanter på! HELDIGE MIG!! Godt nok er den med lyserøde elefanter (kun cool hvis det bliver en pige) ellers er den nok at finde til salg efter baby bliver født, hvis det er en dreng vi får.... Men måtte jo bare eje noget med de skønne elefanter på!

torsdag den 25. august 2011

Direkte fra Japan

For lidt tid siden så jeg et cool indlæg hos Marolle, hun havde fundet en sej butik på Etsy - en butik fra Japan. Jeg måtte bare selv have fingerne i sådan noget fine sager, så jeg har også opreten en bruger på Etsy, og så gik det hele jo som en leg. Kunne have bruge 1 million kroner!!! De har både stempler, masking tape, stickers osv... - tjek det selv ud her....   (har da bare endnu mere lyst til at tage til Japan nu :-)
Se hvad udbytte jeg fik med der fra: 

Masking tape, stickers og stemplerDe 3 billeder over - det er masking tape på ark, strimler af tape på et ark - så smart!


Stempler med sy-sager, og et med lidt LOVE :-)

Og så lige nogle små ruller masking tape

Jeg Ælsker allerede det hele - og jeg skal da bare så meget igang med at bruge det - lige nu!!

tirsdag den 23. august 2011

WOW 100 faste læsere

Det er så stort og så vildt!!!!! Jeg er meget meget glad og beæret - værdsætter virkelig at 100 dejlige mennesker gider følge med i mit liv (med alt hvad det nu indebærer)

Af hjertet TAK


Regulær Tirsdag

Vi har valgfrit specialefag i denne uge, Organisition og Ledelse, og er der noget der ikke interesseret mig mere, ja, så der det vidste desværre det. Sidder og drømmer hus og indretning, og krea projekter i massevis.... Igår efter vi kom hjem fra at have set huset, snakkede vi hele aften og natte med om det hus og økonomi, og vi prøvede og lave et budget (med henblik på vi kan låne pengene) og faktisk ser det ikke helt skidt ud :-) :-) :-) Vidste jo ikke helt igår om jeg skulle forelske mig i huset og virkelig starte på at drømme om hvordan det skal være, eller om det slet ikke var realistisk. Jeg tror lidt mere på det idag - og hele undervisningsdagen idag er gået med at dag-drømme :-)
Desværre kan der gå op mod 14 dage endnu før økonomien går på plads i det vi bor i endnu, så minimum 14 dage endnu før vi kan tale med banken om det her hus . . . . vente vente vente - Julie bliver utålmodig... Må lige slå koldt vand i blodet.... Men i dette tilfælde ville det ikke være helt tosset at kunne spole tiden bare lidt frem . . . :-)
Nå, men, ja - Bilen blev jo sat til salg i forgårs (søndag) og idag (tirsdag) kommer den første og skal se den - tænker at det da må være et positivt tegn.... KRYDS alt hvad der kan krydses!!!!! (selvom det er lidt trist!)

Nuvel - må lige hanke op i mig selv igen idag - gravide maren her sidder med stor vom og halsbrand i sofaen, og prøver lige p.t. at arbejde på min naturfags opgave som skal afleveres fredag... er langt fra færdig, men nu er jeg da begyndt...

I får en update på bilstatus senere idag eller i morgen

Go aften til alle jer skønne mennesker i blogland

lækker lækker give away

Tjek lige denne lækre give away ud - masser retro stof - jeg har deltaget her :-) Den trækkes den 1. oktober

mandag den 22. august 2011

Et stort skridt = HUS

Vi kigger på hus. Det hus vi bor i er lavet som 3 lejligheder (vi bor selv øverst på 55 km2), og det beholder vi og lejer ud. Men vi kigger og kigger, og endelig var der noget vi kunne bruge - vi har set det idag med mægler - og hold nu godt fast, vi er vilde med det!! Det er et ældre hus, ældre mennesker der bor der og har indrettet det (brune karme, tapet osv) men vi er ret sikre på at det med tiden (og rigelig af dem her $$$$$$) kan blive lige som vi gerne vil have det. Man kan flytte lige ind i det, og sagtens leve med de ting vi med tiden vil ændre på.
Ja, hvad er så næste skridt?? hmm  . . . vi skal have økonomien i det vi bor i helt på plads (lån osv) inden vi så skal i banken og snakke med dem om de vil låne os penge til det her. Man må sige at vi som par og førstegangskøbere (sammen) har alle fordele med os ift. hvad der lige er på bordet i regeringen p.t. - renter og grundafgift osv. Det kunne jo ike blive bedre og mere til vores fordel - meeeen , huset koster jo en del, så det er spørgsmålet om vi kan låne pengene og også have råd til mad på bordet . . . jeg får helt ondt i maven med tanken.
Jeg syntes alt det her er noget svært noget. Skal jeg lade alle følelserne få frit spil og virkelig forelske mig i huset og se alle mulighederne? Eller er det dumt og sætte sine forventninger op og blive mega skuffet, hvis de i banken ikke vil låne os pengene . . . ???  Jeg har virkelig ikke forstand på alt det med hus-køb at gøre, og så store penge i det hele taget - men det er jeg meget glad for Stig har.
Vi er nød til at tage en dag af gangen, men jeg er og bliver vidst lidt naiv, og vil gerne have tingene gik lidt hurtigere - vil jo bare SÅÅÅÅ gerne flytte i noget med mere plads i en fart (før Baby kommer til verden)...


Nå, Stig skulle lige omkring arbejde efter vi så huset, så jeg glæder mig til han kommer hjem om lidt, og vi rigtig kan snakke om huset sammen.Nu vil jeg tænke på aftensmad :-)

Go aften til alle

søndag den 21. august 2011

Snart er det slut . . .

Jeg har sidden år 2008 haft min elskende Fiat 500 Diesel, men nu er det snart slut. Jeg er nød til at skille mig af med den, da der jo ikke rigtig kan være hverken barnevogn, autostol, pusletaske, højstol osv i den . . . Det er meget sørgeligt, jeg har været så glad for den lille bil - det er jo lige en tøse bil der har passet mig utrolig godt! Er vild med den røde "fart-stribe" og de røde sæder . . . suk ... øv ....
Idag er den på besøg hos en fyr der er uddannet klargørings-mand, kan skal pudse og polerer den, og så skal der tages billeder af den... Den er desværre snart at finde på bilbasen.dk    .... øv for en møg dag! Er ikke emget for at skulle af med den...-men må jo sande det bliver en nødveninghed! Er jo blevet helt afhænging af den dyt....
Nå, ja, suk og atter suk..... det tynger mig vidst lidt idag.... Det gør det heller ikke bedre jeg har en naturfags opgave og et andet projekt i skolen hængende over hovedet . . . Jeg er vidst nød til at starte fra en ende af og så bare gå i krig.

Håber i dejlige mennesker har en lidt mere positiv dag der ude... jeg er vidst nød til lige og finde lidt energi frem.

I får lige et lille billede eller 2 med at min putte:


fredag den 19. august 2011

Bryllups outfit

Ja, jeg har fået købt kjole. Min kusine skal giftes snart, og gravide-maren her (mig), skal jo også klædes smart på til sådan en lejlighed. Lige p.t. sidder jeg i sofaen som en strandet hval - og føler mig egentlig mest som en der bare har lyst til at tage meget løst tøj på og gå i seng. Men det lykkedes mig at finde en fin kjole - syntes jeg selv, ikke engang en vente-kjole, og jeg er overbevist om at jeg godt kan bruge den efter bryllupet også - måske til nytårsaften, når baby er kommet til verden :-)

Hvad syntes i? Med et par lange sorte leggins under, og en lille jakke over til at starte med. Sko med lidt hæl - KUN lidt, holder jo nærmest allerede slet ikke til at have fodtøj på..... har elefantfødder... - det bliver en lang aften :-)Syntes den er så fin med detaljerne foroven ved halsen...

torsdag den 18. august 2011

Projekter med det nye stof

Det sidste nye stof jeg har købt på nettet, har jeg nu fået planlagt hvad skulle bruges til. Jeg har fået syet et par tullebukser, klippet til et par tullebukser mere - og ellers så har jeg fået lavet 2 stk lomme-ophæng idag af noget af stoffet. Der kan blive til mange flere skønne ting - så nu skal hovedet i blød . .

Her er lige et par billeder af de nye lomme-ophæng: De sælges, hvis nogle skulle være interesseret :-)

onsdag den 17. august 2011

Hurra til min Lillebror

Min bettebror har fødselsdag idag, og han skal fejres i aften. Han fylder 22 år. Familien skal til aftenskaffe i hans nye lejlighed (han er lige flyttet hjemmefra) så det bliver vidst med boller, lagkage osv. Det bliver hyggeligt. Jeg har købt gave til ham og pakket dem fint ind:


TILLYKKE EMIL :-)

tirsdag den 16. august 2011

Takke indlæg!


Det er vidst på tide jeg får skrevet et STORT tak til alle de faste læsere der er kommet til - jeg er jo snart oppe på 100 stk af jer... Det varmer mit hjerte og gør mig virkelig glad! Hvis jeg kunne ville jeg sende en rose ud til jer hver som tak - men det rækker finanserne ikke helt til ;-) så i må nøjes med en buket smukke roser her inde ;-)

TUSIND MANGE TAK FOR AT I LÆSER MED
Hilsener fra Frk.Munk


torsdag den 11. august 2011

Stof, stof og atter stof + projekter

Jeg har modtaget endnu en pakke fyldt med det sødeste og fedeste stof fra Malika og Rosa - og jeg har allerede gang i flere projekter med det. Jeg har bla. allerede fået syet et har fine tullebukser med ugler til en dreng i størrelse 62 - og er ret stolt, og syntes de er blevet rigtig fine . .


Så er der lige et dags skole-arbejde tilbage, og så vil jeg holde weekend, som sikkert skal stå i det kreative hjørne... Go weekend til alle

onsdag den 10. august 2011

Baby-dynebetræk

Jeg har være nød til at sy baby-dynebetræk til både dreng/pige, da vi ikke ved hvad baby er for en endnu. Stoffet er købe for længe sidden hos Malika og Rosa, nu kom der endelig en anledning til at bruge det. :-) Jeg syntes at baby fra dag 1 skal have et betræk til sin dyne som passer til hvilket køn det er, så begge betræk ryger i pusletasken med på sygehuset ;-) Nu er de vasket og klar . . .  Er det ikke bare noget sødt stof??


Nu har vi lige spist - og her sidder jeg, strandet hval, med total udspilet mave og åndenød . . må godt lige beklage mig lidt, at jeg syntes det er lidt hårdt at være gravid! ... Den lille rolling i min mave er godt aktiv, jeg er allerede overbevist om at frikadeller og kartofler er noget den kan lide ;-)

Nu vil jeg forsætte med at sy et par tulle-bukser jeg er begyndt på - har jo lige fået noget nyt stof, så det er bare i krig . .

Go´aften til alle

Malika og Rosa

Jeg eeeelsker den stof butik på nettet! Du kan se den lige HER. Der er kommet nyheder hos dem, og det er da GRAZIELA stof - Weeee Loooove IT  her på blogland!! :-)


søndag den 7. august 2011

Ferien er slut

Og nu er det tilbage til skolebænken. Dog er det kun for 6 uger - ja, så går jeg jo fra. Det kan ikke betale sig at jeg starter op i den næste praktik for 2-3 uger, så jeg går fra allerede om 6 uger - selvom jeg først har termin den 27 november. Egentlig glæder jeg mig til at komme i skole igen - syntes ferien har været lidt lang, da vi ikke har lavet så meget. Stig har mest gået i kælderen og arbejdetet - og det er jo kun godt, så er han nået et godt langt stykke. Jeg har syet en del, solgt en del - og hygget mig.
Men nu er skoletasken pakket, og klart til de næste 6 uger med fokus på den sidste praktik som skal forgå i hjemmeplejen (først om et år for mit velkommende) men jeg er kamp-klar :-)

Denne weekend har jeg været til polterabend lørdag - det var virkelig sjovt og hyggeligt. Vi startede dagen med at overraske min kusine og hendes kommende mand + deres børn, vi spise morgenmad - og derefter tog vi piger til Aalborg hvor vi skulle danse Michael Jackson dans og 80ér dans , spise frokost nede ved vandet, bueskydninng og rundbold - og så var tilbage til deres hus og gøre klar til aftensmaden og fest. Tror egentlig ikke jeg var særlig motiveret og fest-stemt dagene forinden, men det blev bare en utrolig hyggelig og sjov dag og aften. Godt nok kunne jeg jo ikke feste og drikke - men det var nu alligevel sjovt.

Dagen idag har jeg bare været total træt. Tror mine fødder er hævet lidt op - håber sku ikke det er vand jeg har fået i dem endnu - mine ankler er lidt svære at finde ;-) ha ha

Nå, jeg vil gøre klar til at gå i seng inden længe, skal være frisk til i morgen :-)

Go aften til alle

En blå elefant er flyttet ind

Jeg har nemlig vundet denne søde, skønne, fine og uundværlige elefant - jeg er sikker på den nok skal blive ynglings når baby kommer til verden. Jeg deltog i Camillas Give away og vandet den.


torsdag den 4. august 2011

Tullebukser

Jeg fik endelig min sy-maskine til at virke igen igår - hev alt undertråden af spolen, og fik viklet noget nyt på - og vupti - så var det bare igang igen :-) Jeg fik syet et par tullebukser mere færdige - denne gang gule med lilla rib i bunden - og nu overvejer jeg og give mig i kast med aplikationer - tænker at sy et par lilla æbler på knæene (fra småfolk stoffet) .... skal? skal ikke? Syntes måske det ville passe sødt sammen med, når der nu er lilla forneden på benene.

Hvad siger i?onsdag den 3. august 2011

Sy-masskine-break-down - HJÆLP

Ja, der er gået et eller andet galt. Min sy-maskine er begyndt at sy bagside-sømmene på forsiden, og omvendt. Jeg har læst og læst i brugsanvisningen, og jeg er ved at få gå hår. Ville her til morgen ringe til forhandlerne, men tror i ikke han er på ferie - helt frem til den 8. august - så længe kan jeg da umuligt undvære den lille maskine!!!

Er der nogle af jer der har prøvet det samme og kan hjælpe med en løsning??
Det er en Brother maskine jeg har..

tirsdag den 2. august 2011

Navn til baby

I disse dage går vi lidt og tumler med navne til baby. Jeg er ret sikker på vi har et/to pigenavne i hus - men drengenavne derimod, det er strakts værre. Vi ved jo ikke hvad baby bliver  - pige/dreng???  Derfor vil vi gerne være på den sikre side, og gerne have fundet et par stykker af hver vi allerede nu syntes om. Men det er godt nok ikke let . . .
Hvad syntes i om disse navne?

Aksel
Laurits
Bertram
Niels
Otto
Marius

Kom meget gerne med flere..... - gerne lidt ældre navne....
Hjææææælp