Oversigt

lørdag den 28. maj 2011

Spild for pokker

Ja, så er det bare og spilde - her er nemlig lige lavet 3 stk nye hagesmække, denne gang af voksdug. Det var lidt et eksperiment, for at se om min nye symaskine kunne finde ud af og sy i voksdug - men det gik jo ganske udemærket, og dette resultat kom ud af det. Øver mig indtil jeg skal sy nogle til vores egen bebs - men disse er til salg - hvis noge skulle være interesseret. :-)


tirsdag den 24. maj 2011

Så blev "drenge".tæppet færdigt

Ja, jeg har fået det grønne/blå patchwork tæppe færdigt. Jeg har syet blå fleece bagpå - så nu er det dejlig blødt :-) Tænker at det mest er til en dreng, men vi ved jo ikke hvad baby bliver, så jeg har dækket mig ind ved at lave et "tøse"-tæppe også :-)

Er drenge tæppet ikke fint?Idag har jeg også fået brugt mit gavekort til Kalajdroskop - og det blev til den fine "slik"-skål fra Liebe. Jeg er heeeelt vild med dem - og bare generelt at hvad Liebe laver.


Jeg fik også andre gavekort som jeg nu har brugt på tøj, og ihh hvor jeg glæder mig til at få det på i morgen, hvor Dronningen og Prinsen kommer til Visborggård Slot, mit praktik sted, så skal vi jo være lidt fine :-)Dejligt kluns fra Saint Tropez


søndag den 22. maj 2011

Og det pisser ned . . . .

Og det bliver ved - sikke et trist regnvejr. Men kom ikke og sig det ikke er godt for noget, der er sikkert andre end mig der har fået udrettet en masse indendøres idag :-) Jeg har bla. fået syet fleese og kantebånd på det grønne patchwork babytæppe jeg sidst har syet. Dejligt af få nogle projekter færdige.(ligger billeder ind på et senere tidspunkt)
Jeg har også fået startet på mit oplæg om Skizofreni som skal fremlægges i praktikken på torsdag - også dejligt.
Mine tørklæder er også blevet vasket, og hænger nu til tørre.

Så nu vil jeg hygge mig videre med vindruer og tøsefilm, der er jo ikke vejr til andet :-)

fredag den 20. maj 2011

Min nye symaskine ♥

Yes yes yes - jeg fik min egen symaskine i fødselsdagsgave - indtil nu har jeg brugt min mors. Den fejler bestemt intet - men syntes bare det er dejligt at have sin helt egen. + nu hvor hun skal være mormor, og hun har syet rigtig meget før i tiden, så syntes jeg bestemt hun skal sy til hendes første barnebarn - så nu kan hun få den tilbage :-) Så se lige min nye Brother her - den er fantstisk :-) ♥ ♥ ♥onsdag den 18. maj 2011

Gravid og med baby i mavsen

Ja, nu skal det være officelt her inde også - kan jo nok ikke blive ved med at skjule det ;-) Vi venter baby, den første for os, til november - 27 november, et lille vinterbarn :-) Vi har været til den første scanning idag - og hold da om en fantastisk oplevelse. Jeg tudede jo nærmest fra vi kom til vi gik - så rørende og utroligt, at der ret faktisk er noget der inde i maven der er i live og bevæger sig :-)

Se lige den lille hånd - den vinker jo nærmest til os :-) *snøft snøft* ;-)


mandag den 16. maj 2011

Min fødselsdag

FØDSELSDAG

WeeeeHuuuu

Idag er det min fødselsdag, Hurra Hurra Hurra - og nu skal jeg fejres, mine forældre, lillebror, bedsteforældre og svigerforældre + dejlige Stig , kommer og drikker kaffe og spiser boller og lagkage her til aften..... Glæder mig :-)

søndag den 15. maj 2011

Hyggelig tøse-fødselsdag lørdag

Ja, jeg havde bare en hyggelig aften. Fik lavet noget god mad, dækket et fint bord og hygget med nogle skønne tøser.


 Menuen kom til at lyde således:
  • Culottesteg
  • Kold kartoffelsalat (med oliven olie istedet for mayo-dressing)
  • Kyllingetært (tak til min dejlige mor for at sponsorer den)
  • Tzatziki
  • Couscous salat med appelsin og granatæble
  • Grøn salat med rocula, forårsløg og jordbær + pinjekerner

Billede af den grønne salat med jordbær

Og gaver, det fik jeg skam også - er så heldig så heldig :-)
Fik 2 x gavekort til Salling, 1 gavekort til Kalajdroskop, 1 fed vogsdug i lilla med fugle, 2 knage til viskestykkerne (lilla og gul), 1 fin top i brun, små porcelæns kager og nogle filt blomster.

Nogle billeder af mine fine gaver:


Dejlige gaver. Min fødselsdag er jo først i morgen mandag den 16 maj, så jeg laver forsat mad/bager, da jeg får flere gæster. I morgen kommer min mor og far, lillebror, mormor og morfar, og mine svigerforældre. Så jeg bager boller og der er købt ind til at lave lagkage med rutebiler
Og mit arbejde skal heller ikke snydes - så der er bagt cupcakes til dem


Glæder mig til i morgen


lørdag den 14. maj 2011

Fødselsdags fest i aften

I anledningen af jeg fylder 26 år to gange i træk (1. gang i år) holder jeg fest i aften. Min fødselsdag er på mandag, men  der er det jo ikke sjovt at invitere tøserne til en fest. Så de kommer i aften, og jeg skal fejres. Har frabedt mig kanel, og jeg håber (HÅBER) virkelig de ikke har noget med! Glæder mig så meget til de kommer ved 18.30 tiden :-) Er allerede igang emd maden, hvis jeg husker det ligger jeg billeder ind i morgen :-)God weekend til alle

søndag den 8. maj 2011

Så er vinderen fundet :-)

Ja, jeg har fundet en vinder af min give away. Jeg har brugt Random.org - men jeg har ikke kunnet kopirer det over på bloggen - så jeg skriver bare hvem der har vundet her.

Det bliver nr. 6.
Pi Andrea

og Pi skrev - Sikke en masse skønne sager...dem vil jeg gerne vinde... :o)
Fortsat god påske... :o)


Hvis du lige sender mig en mail med din adresse - så sender jeg din gave

juliemunk1605@hotmail.com

TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE

Fine ting købt på forårs marked

Ja, jeg nød virkelig at være en tur i Odense til marked - jeg havde min mor med, og vi havde nær aldrig fundet Parkhus 16 - men det lykkedes, og hjem igen kom vi med fine indkøbte sager.

Jeg købte disse 2 fine armbånd - købt hos Krudtuglensmor


Jeg købte også en stof-pakke hos Anne og Anne - der har bloggene Apfelstrudel og KrittewittOg Sidst men ikke mindst købte jeg også 2 sutte-kæder hos KirkesjovJeg er super glad for mine indkøb, jeg kunne sagtens have brugt en formue på marked!

fredag den 6. maj 2011

Give Away reminder + mere

Vil bare lige minde om at jeg trækker en heldig vinder af min give away på søndag - jeg har smidt lidt ekstra i, men det må blive en overraskelse til en heldig :-)

Jeg gik bare hjem fra arbejde idag med den bedste fornemmelse, jeg har jo skiftet praktik sted, og det her følelse bare helt rigtigt. Fik en god evaluering på ugen der er gået - så jeg glæder mig helt til arbejde den næste uge. Og så er det lige jeg glæder mig som et lille barn til at komme til forårs markede i morgen sammen med min mor. Jeg skal hente hende kl 7.30, og så triller Fiatén til Odense :-) weeehuu jeg glæder mig - har lige sagt til Stig, "jeg skal bare bruge penge i morgen", og han ryster bare på hovedet af mig ;-)

Efter vi har været på markede i morgen, drager vi til Horsens hvor vi skal holde fælles fødselsdag (mors, mosters, og min) så der kommer hele familien - det bliver også dejligt :-)

Så jeg er i mit ES, og glæder mig rigtig meget til weekenden

Ha en god weekend

søndag den 1. maj 2011

Patchwork - babytæppe

Så er firkanterne klippet, og lagt op som de skal være - nu venter bare sy-arbejdetet. Har holdt mig til grønne/blå farver denne gang, men henblik på det er til en dreng :-) Tænker at sy et turkis-blåt kantebånd på kanten. Det kommer selvfølgelig billeder af det endelig resultat på et senere tidspunkt :-)

Sådan ser det forløbigt ud:

Det meste af stoffet er købt af "En Fugl i Hånden" - på Trendsales.dk