Oversigt

torsdag den 28. april 2011

Heldig ejer af dette retro vattæppe

Er det ikke bare fedt? Det er da sååååå retro og kun til at ælske!!! Jeg er vild med farverne, og det blomstrede mønster - og så har det enda været i familien (sikker i mange mange år) det har lagt i mine bedste forældres sommerhus, som blev solgt for 10 år siden - siden har det bare lagt i en lade, og samlet støv - men efter en god vask - er det jo så fint så fint. I looooove ITlørdag den 23. april 2011

GIVE AWAY hos frk. Munk
Ja, i anledningen af det dejlige vejr og så mange andre ting, syntes jeg det er tid til en ny lille give away her fra. Alt du skal gøre for at vinde, er at smide en lille kommetar, og gerne blive fast læser hos mig. Ikke noget med lodder denne gang :-) Du kan vinde det du ser på billederne + der kommer lidt oveni... Spred gerne budskabet og link gerne på egen blog (det tæller ikke ekstra - desværre) og brug gerne det øverste billede.

Trækker en vinder den 8. maj

God fornøjelse og god påske til alle! Fra Frk.Munk

Pusle-underlag

Jeg har syet det første pusle-underlag! Har syet "tisse-underlag" bagpå stoffet, og så syet kantebånd på rundt om. Dette er vidst til en lille pige :-) Måler ca. 50x65 cm. Med orange kantebånd/skråbånd.fredag den 22. april 2011

Slanger i Dk - iiiak

Ja, jeg var en tur i Blokhus idag, oppe og besøge mine forældre i sommerhuset. Bedst som vi sidder og snakker, og min mor fortæller om at nogle venner havde fundet en hug-orm (slange) ved deres sommerhus, ja tror i så ikke også at der midt i vores samtale pludselig kom en hugorm forbi deres eget sommerhus - for fanden den var stor, klam og ulækker. Min far for op, tog en kost og tæskede løs på den. Den nåede desværre og forsvinde, men vi fandt den igen senere, og fik banket livet ud af den. Ja, ved sku godt den er fredet, men pga. hund og børn, kan vi jo ikke ha sådan nogle kryb rendende.... her er lidt billeder af hvordan hele dramaet udviklede sig ;-)


Jægeren igang med kostenAdder for en grim fyr


Og bedst som slangen var krosset af med livet, ja så kom der sku lige en 4-ben, sikke et zoologiskhave


Min mor og fars hund, Soffi, tager sol på dækket


Min mor, bange for alle krybene, sidder godt plantet væk fra slanger og 4-ben


Hyggelig og spændene dag i Blokhus, som trods dyr/kryb, endte godt og varm :-)

torsdag den 21. april 2011

Fantastisk dag udendøres

Ja, det er lige hvad det har været idag - og så varmt! Dejligt, vidunderligt, skønt og fantastisk - nu er det endelig sommer :-) Jeg har været i haven idag - jeg har fået vores halv-store græsplæne slået, og jeg har fået sået ærter i mine 2 højbede (glæder mig allerede til at grov-æde ærter) Vores 2 sink-spande ved hovededøren har også fået en makeover idag, og der er blevet plantet helt nyt deri med masser af friske farver.
Sidst men ikke mindst har jeg klippet purløg fra egen have af til dressing - der er virkelig ikke noget bedre og mere friskt til kartofler :-) glæder mig hele til aftensmaden, som jeg i øvrigt heller må få påbegyndt...


Det var så skærtorsdag 2011 - dejlig solrig ;-)

Jeg lever endnu - og syer stadig ;-)

Så overlevede jeg den 1. og ½ uge i praktikken, men for hulen jeg skal godt nok lige vende mig til det nye arbejdsmiljø. Er jo på den lukkede psykiatriske afdeling, hvor der sidder nogle farlige gutter og gutinder - men de er jo også mennesker, og det er vigtigt at man også ser det. Alting går i et meget langsomt tempo (i forhold til den somatiske-sygehus) så skal også lige ned i gear og lærer og blive bedre til bare at lytte og kommuniktere på et andet niveau.

Det er ikke meget kreativt det bliver til i tiden, er så træt så træt så træt, men lidt har jeg fåret lavet, og det skal i da se billeder af. Et baby-tæppe skal det blive til. I lilla-farver. Det er syet i baner, og tænker at sy fleece bagpå, så det luner godt.

God Skær-torsdag til alle der ude i blogland

søndag den 17. april 2011

Ny ynglings spise :-)

Ja, det er sku måske lidt underligt, men jeg har lige lavet tzatziki af græskyoughurt og agurker, og så kom jeg pludselig på den idé og lave græskyoughurt, salt, peber, hvidløg og en avocado i en anden skål - og nøøøøj hvor var det godt på en knækbrød... tror det er ny ynglings-spise, "avocado-creme" og knækbrød :-) mums, ja jeg ville gerne have taget et billede af det, men det nåede jeg desværre ikke, for væk var det ;-) så i må tænke jer til det eller prøve det! Det kan varmt anbefales :-)

Nu vil jeg hjem og besøge mine forældre en tur, skal låne deres printer, så jeg kan få printet min forventnings-samtale ud, den skal jeg have i morgen på det nye praktiksted :-)

God søndag til alle

søndag den 10. april 2011

Dejligt vejr og starter ny praktik i morgen

Ja, æææælsker da bare det her vejr, det kunne vi godt bruge hver dag! Det er jeg nok heller ikke den eneste der syntes. Købte igår ærter til at så, så nu venter jeg bare på der har været godt vejr i nogle dage, så jeg kan komme i haven og få dem sået :-)
Jeg skal starte min psykiatri-praktik op i morgen, og jeg er så småt ved at været spændt og nervøs, vi skal starte med et samlet møde alle eleverne, for derefter så at tage på de afdelinger vi skal være på. Jeg skal være på S6 - lukket intensiv afdeling - det skal nok blive en stor udfordring og spændene - er lidt nervøs, syntes det hele er så ukendt endnu, men det går nok stærkt de næste par dage :-) er glad for vi går sommeren og de lyse dage i mere i møde :-)

Nu vil jeg til og læse det materiale vi har fået udleveret - så jeg kan være lidt forberedt til i morgen :-)

Go søndag og dejligt vejr til alle i Blogland

søndag den 3. april 2011

lørdag den 2. april 2011