Oversigt

torsdag den 31. marts 2011

Weeehuuu mit Masking Tape er ankommet :-)

Jeg bestilte for et par dage siden en portion masking tape hos Frøken Nø´s rodderrier (her) - og jeg modtog det her til morgen. Så, en kedelig regnvejrs dag blev pludselig meget sjovere - glæder mig til at få fri og komme hjem og udforske det :-)  billeder følger . . .

(lånt billede fra Frøken Nø - håber det ok)

tirsdag den 29. marts 2011

Rie Elise Larsen, House Doctor og skotøjs-æsker - det er sagen

Ja, jeg manglede opbevarings kasser til bla. julepynt og nips, så jeg tog hen til en skoforretning, spurgte om de havde nogle tomme sko-æsker, og vupti - så var det hjem og beklæde dem med fint papir. Sådan er de komme til at se ud:
lørdag den 26. marts 2011

Oldemor-firkantede puder

Jeg har fået min farmor overtalt til at hækle flere oldemor-firkanter til mig, og så lave dem til 2 stk puder - så passer de sammen med mit oldemor-tæppe :-) se det fine resultat herOg så kom der lidt forår ind i det lille hjem

mandag den 21. marts 2011

Flot Origami-papir i Tiger

Jeg var lige et smut i Tiger idag - og jeg faldt over det her smukke Origamipapir. Flotte farver, mønstre, og så til billige penge. Hele 3 stykker for kun 10 kr - stykkerne måler 30x50 cm - jeg måtte bare købe 2 pakker :-)søndag den 20. marts 2011

Weekendens projekter

Jeg viste jer igår et indlæg af nogle hagesmække min farmor har syet og nogle hun har hæklet - nogle jeg skulle se om jeg kunne sælge for hende. Tænkte at det da ikke måtte være så svært selv at lave, så jeg har selv prøvet og sy en, for og se om jeg kunne finde ud af det - og er egentligt blevet ret godt tilfreds med den selv :-)Sidst jeg syede nålenåder, endte de med at blive til min give away, så idag fik jeg syet en til mig selv - det er jo ikke til at undværeI løbet af ugen har jeg kæmket en kamp for at lærer og sy lynlåse i - og jeg har fået øvet mig et par gange - da jeg har syet et par puder (er ikke helt tilfreds med lyn-lås-resultatet, men trøster mig med at den vender nedaf så man ikke ser det så tydeligt)  :-) ha ha

Jeg får da syet noget - kom ikke her ;-)    Go søndag til alle

lørdag den 19. marts 2011

Idag for 7 år siden . . .

Ja, det er i dag 7 år siden jeg mistede min farfar - det plejer altid være min far og mor som ligger blomster på hans gravsted, men da mine kære forældre sikkert sidder med en kølig drink under palmerne i Argentina, så var jeg på kirkegården her i formiddags. Det er aldrig sjovt - men aligevel var det en smuk dag og jeg var i godt humør :-)Jeg havde fået bundet blomsterne hos vores lokale blomster-forretning "Blomsterkrukken" - er de ikke smukke?

Efter et visit på kirkegården, tog jeg en tur op til min farmor - tænkte hun måske trængte til selvskab på en sådan dag. Vi hyggede os, drak kaffe og snakkede kreative projekter. Hun havde netop lavet en stak hagesmække og hæklet hagesmække - lovede og prøve og sælge dem for hende - de ligger nu på trendsales.

De hjemme-syet


De hæklede

Forsat god lørdag og weekend til alle :-)

fredag den 11. marts 2011

"Steph says Hello" og stof

Yes, dejligt efter en laaang dag med fremlæggelser i skolen, at komme hjem til skønne ting i postkassen :-) Har modtaget min "I love Sewing" plakat fra England idag - det er super fed!!! + nogle postkost som jeg tænker også ender i rammer :-) er vildt glad for dem! Og sidst min ikke mindst, modtog jeg også noget retro stof jeg har købt på trendsales - så nu ved jeg hvad jeg skal lave i min weekend :-)

Weee huuuu   -    Julie

onsdag den 9. marts 2011

Er tosset med Søstrene Grene ♥

Efter en dag hvor vi har fået afleveret gruppeprojekt i skolen og jeg endnu engang har været en tur ved øjenlægen - syntes jeg det var ok lige at smutte forbi Søsrene Grene og forkæle de kreativegener lidt :-) Fik købt en masse bånd, lys og servietter, købte i salling 2 cool æsker, og købte i La France et par søde blomster og en lille vase :-) Så er foråret skudt igang :-) ♥


mandag den 7. marts 2011

Fine ting på Folksy

Jeg har siddet og surfet lidt rundt, og har fundet en side i England der hedder www.folksy.com , har kigget lidt rundt og er faldet pladask for denne kunstner: Steph says hello - og hendes fine ting. Har lige bestilt dette billede og en pakke suprise postkort - er så spændt :-)


Se også andre fine billeder:


søndag den 6. marts 2011

Sy-syslerier og ørestikker

Ja, det er hvad jeg har fået weekenden til at gå med. Jeg har fået syet flere små stofposer, af flere forskellige retro/vintage softrester. Syntes selv de er blevet ganske søde - de kan jo bruges til så mange ting. (kamera, mobil, sæbe, slik, sutter, bind, lommeletter - ja you name it) Har i dage fået lave 3 par nye ørestikker, bare af nogle gamle knapper - det er lige mig, godt med farver på :-)

Tænker at poserne kan bruges til gaver i alle arter, men et lille indhold :-)

lørdag den 5. marts 2011

Bambi ♥

Næsten lige så længe jeg kan huske, har min farmor og farfar, haft denne søde tegning af et rådyr hængende i en fin ramme. For en tid siden, fik jeg lov til at få den, har jo også en kærlighed  til det uskyldige dyr (som så mange andre:-) og jeg blev så glad så glad - så nu hænger den fint i vores stue :-)

fredag den 4. marts 2011

I ♥ Nordhjem

Jeg har lige modtaget min bestilling fra Nordhjem . iiiii loooove it :-) Har bestilt disse fine retro håndklæder. Har også bestilt paptallerkner og papkrus til min fødselsdag, samt små lys som bondegårds dyr , og en rulle bånd med stjerner :-)

torsdag den 3. marts 2011

Jeg har fået en cool cool tavle af Malene :-)

Ja, jeg har fået den fedeste og cooleste tavle idag, af Malene (Hvor kragerne vender) som har været så sød og komme med den til mig enda. Er helt i mit es - syntes bare det er total optur ovenpå en hård dag :-) Så nu skal der købes kridt. Er bare så glad for den - mange tak Malene.