Oversigt

fredag den 4. november 2011

Lidt retro og update

Åh den "søde"/"kære" ventetid er slet ikke så sjov, syntes jeg!! Syntes den er meget laaang. Jeg har 23 dage til termin idag, og jeg er overbevist om at det vil være helt okay hvis Baby skulle have lyst til at komme ud til os idag eller en af de nærmeste dage! Er sikker på den er fint bagt færdig!
Stig og jeg har lige været ude og gå en god tur her til aften efter maden - syntes det var skønt med lidt luft og blive strukket lidt ud, eftersom jeg det meste af dagen har opholdt mig på sofaen............... Havde måske også håbet lidt på det kunne sætte tingene i gang, eller i det mindste afhjælpe alt væsken i mine kære små fusser........ Men nej...
Tilbage til sofaen og Vild med Dans. :-)

Har de sidste par dage da fået lidt kreativt for hånden - har syet nogle total retro hagesmække:


De sælges også - hvis nogle skulle være interesseret :-)

Go fredag aften til alle

2 kommentarer:

  1. Åh ja jeg husker det godt. Alså... det siget at sex kan være mere end dejligt... det kan også sætte fødselen i gang. ;O)

    SvarSlet
  2. Hvor er de bare fine, dine hagesmække! Kan godt huske den lange ventetid til sidst - det er altså lidt hårdt. Især når man ligesom er HELT klar til at baby nu kommer. Men det er nok godt nok, hvis den bliver derinde et par uger til, så den med sikkerhed er helt færdigbagt - det er altså sjovere at få den hurtigt med hjem end at ligge på neonatal (mine tvillinger kom 5 uger for tidligt og lå et par uger på neonatal først :-)). Kh og held og lykke!!

    SvarSlet