Oversigt

fredag den 18. november 2011

Har du set storken???

Har du set storken?

I så fald, har den fået vores adresse væk??

Nu er der kun 9 dage til termin idag.
Jeg var en "ekstra" tur ved jordemoderen i onsdags - mest bare for at snakke. Jeg har jo nok givet udtryk for at jeg har været bange og lidt frustreret, og så mente hun vi lige kunne tage en ekstra konsultation. Jeg må sige at det også har hjulpet mig lidt. Jeg prøver på at slappe mere af, og på at fortage mig noget hver dag - så man ikke bare kommer til at sidde og vente.

Hele dagen igår var jeg igang - og syntes faktisk tiden bare fløj afsted. Den stod på ophørs udsalg i en fed børnetøjs butik sammen med Stigs søster, kaffe besøg efterfølgende hos hende, og endnu et kaffe besøg hos mine bedsteforældre. Og sidst på dagen stod den bare på hygge her hjemme.

Så idag står den på julegave indkøb sammen med min mormor :-) og måske kusine R. vil med.... Det bliver egentlig rart at få taget hul på gaveindkøbene, vi ved jo ikke hvordan tiden bliver når den bette kommer ud - måske vi får nok at se til (og så lige med en flytning oveni) så alt i alt er det nok meget godt at starte allerede nu!!

Nu vi jeg gøre mig færdig og komme afsted - ha en fantastisk dag der ude - send gerne ve-tanker, ve-støv og hvad i nu ellers kan komme afsted med - i min retning!!! :-)

3 kommentarer:

  1. Jeg sender dig alt det ve-stoev jeg ikke selv skal bruge :) Krydser fingre for det snart sker for dig!

    SvarSlet
  2. Tillykke med den lille om 9 dage :D

    Måndens fedeste Give-Away har du deltaget hvis ikke så synes jeg du skulle gå forbi og deltage jo flere lodder jo større chance har du for at vinde de fede gevinster (: For at deltage gå ind på dette link og gøre som der står så deltager du (: HUSK at skrive en kommentar med hvad du har gjor og hvor mange lodder du deltager med (:

    http://dytbat.wordpress.com/2011/10/28/giv-away-november/

    SvarSlet
  3. Jeg holder udkig efter storken og sender den i din retning, hvis jeg ser den. ;)

    SvarSlet