Oversigt

tirsdag den 8. november 2011

Dejlig trøste-præmie

Jeg var så heldig for lidt siden at vinde en fin trøste-præmie hos hende her med bloggen RetroRejen. Jeg modtog den idag, og den indholder fine ting til Baby :-) dejligt... Jeg har faktisk også modtaget en blogaward fra samme blogger - men jeg får mig desværre ikke taget tid til at give den videre. Men tusind tak :-) Det er jo altid skønt!


Jeg har lidt en off-dag idag, så det var skønt med en pakke i postkassen :-) Syntes jeg kan sove døgnet rundt, og sådan var det kun i starten af min graviditet. Måske kroppen er ved at lade op til fødslen - COME ON!!! LAD DET SKE SNART!!

Ha en dejlig dag der ude

3 kommentarer:

  1. dejligt med gaver i postkassen end de sædvanlige dumme regninger :-) Og du skal bare sove alt det du kan, lyt til din krop, du får brug for kræfterne når bebsen kommer. Hilsen en mor til to, dec 09 og april 11 :-)

    SvarSlet
  2. Hvor har du været heldig, for det er godt nok nogle fine ting, du har vundet! Nu må den baby altså godt snart komme, for jeg venter hver dag med spænding på at læse, at du har født, så vi kan se, hvad der gemmer sig derinde - om det er en lille pige eller dreng ;-)

    SvarSlet
  3. Tak begge to - i kan tro jeg heller ikke kan vente meget længere. Var ved jordemoderen igår - og nu der planlagt jeg skal komme igen næste onsdag - suk, giver snart ikke rende der inde mere..... Men det spændene , hver dag, glæder mig bare mere og mere :-) i skal nok få en update når der sker noget :-)

    SvarSlet