Oversigt

lørdag den 26. november 2011

Dagen før dagen + Stof

Ja, og det er ikke dagen før dagen, som i 1. søndag i advent - nope - det er min termin i morgen den 27 November. Som tingene ser ud er der ingen tegn overhovedet på at der skulle ske noget lige forløbigt, men det kan der jo hurtigt blive lavet om på... (det må der ihvertfald gerne)
Idag er det Stigs søsters fødselsdag, så det ville være helt fint vi lige venter til i morgen, så kan de blive fejret på hver deres dag :-) Meeen, det bestemmer man jo ikke helt selv, så - kom bare Baby :-)

Jeg har lyst til at jule-hygge idag, men er jo egentlig blevet enig med mig selv om ikke at fine noget pynt frem og ikke pynte op - vi skal jo lige om straks flytte og derfor pakke alt ned , så det kan jo næsten ikke betale sig.... suk... jul... Det må vente til næste år! Nu må jeg være standhaftig!

Lidt kan det alligevel blive til - denne, med ugler der drejer rundt når varmen fra lyset kommer. Syntes den er så fin med de farvet ugler. Måske ikke så julet - men hyggelig :-)


YES - posten er lige kommet med en pakke til mig. For lidt tid siden købte jeg en masse fedt stof af Mette med bloggen Fruea. Se den HER. Det kan da lige rede humøret og min tid idag - så skal jeg da bare i sy-hjørnet :-) jubii



Kan i alle have en fantastisk dag - hep på Baby! Hep hep hep
:-)

2 kommentarer:

  1. Så spændende... håber h*n vil ud snart.. ved kun alt for godt hvor ufedt det er at skulle sættes i gang fordi ungen ikke vil ud..

    Held og lykke i hvert fald. Håber det bliver en super fødsel.

    SvarSlet
  2. Ih det er så spændende hvornår det kan være. Jeg kan tydelig huske min terminsdag. Den var bare lang.....og sidste scanning inden fødslen blev sat i gang.... Men det skal nok lige pludselig ske ;o) Pøj pøj med det hele.....og sikke nogle skønne stoffer er straks gået ind på hendes blog ;o)

    SvarSlet