Oversigt

søndag den 6. november 2011

Baby nu fuldbåren - uge 37+0

Ja, så blev det atter søndag, og jeg er nu 37+0, på vej i uge 38. Endnu en milepæl, hvis man kan kalde det det. Det betyder jo så nu at Baby er fuldbåren, og fint kan trives ude i den store verden. Og ja, der er selvfølgelig stadig mest fornuft i at den bliver inde i maven så længe så muligt, men GUD hvor er jeg ved at blive utålmodig . . . Syntes vi er så klar!
Lige nu danser min mave rundt, og Baby er vidst ved at slå knuder på mine tarme. Det er jo dejlig at mærke det lille liv - er så spændt på om det er en dreng eller en pige. Hvordan den ser ud? syntes der er så mange tanker . . . Gad vide hvad hulen det er den fortager sig der inde lige nu, den bobler, møver, mosler rundt... :-)

Jeg er meget spændt på jordemoderbesøget på onsdag - hvad hun nu vil skønne Baby til at veje osv. Har slet ingen forestilling om størrelsen. Jeg ved kun at den vokser og pladsen bliver mere og mere trang - syntes min mave er enorm!

Jeg må heller vralte/trille ud i køkkenet - og se om jeg kan fremtrylle noget aftensmad.
I får lige det sødeste billede af en sovetryne med på vejen. Dette billede af den søde sovende baby, var på babypakken fra Rema1000 - har lånt det på google.


Syntes det ligner en baby der hedder Ole - ha ha (ikke fordi vores barn skal hedde det!) syntes bare det er en Ole ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar