Oversigt

tirsdag den 22. november 2011

5 dage, bil, julegaver, plukveer!

Som overskriften lyder, så har jeg kun 5 dage til termin idag. Suk. igen igen.... Godt er at jeg har fået bilen igen, så jeg ikke er fanget her hjemme og jeg nu kan komme nogle steder hen i ventetiden. (når jeg orker det) Det var heldigvis kun en lille ting der var galt med bilen - vi har ikke fået regningen endnu, men krydser for den os er lille!! Det ville fandeme være træls og skulle til at have kæmpe udgifter på den allerede, vi har jo kun lige købt den!
Nå, idag trængte jeg så virkelig til at komme ud af hytten, så jeg har skam være på julegave indkøb, og tro det eller lad være, så har jeg fået købt 3 gaver. Åh manner hvor er jeg bare lykkelig for at være kommet igang med gaverne - så har jeg i det mindste fået startet!!
Meeen, jeg kan jo for pokker ikke holde ud ret lang tid af gangen, så det blev kun lige til de 3 stk. idag (vel planlagt hjemme fra) og så bare direkte hjem igen...
Mine plukveer har virkelig taget til, faktisk troede jeg igår aftes at det måske var rigtige veer - hvordan skal man som førstegangs fødende vide hvad der er hvad????? Jeg har os virkelig ondt nu - måske det vil hjælpe med en lur (elsker bare jeg kan ligge mig og tage en lur - når som helst :-)

Vil lige vise jer hvad jeg er "kommet" til at købe. Min kusines kusine havde en fin butik med fede børnetøjs mærker. Hun har været nød til at lukke den, og jeg var i sidste uge til ophørs udsalg. Jeg har satset lidt. Ved jo ikke om Baby er en pige eller en dreng. Men så må det blive brugt som gaver, eller til næste baby engang (om flere år)

Røde fløjels-bukser fra Krutter med lillae grise på knæene og en grise-numse bagpå - jeg kunne ikke stå for dem. De er jo godt nok mest til en pige - syntes det ville være synd at stoppe en dreng i dem... :-)


Denne dragt fra småfolk - nok mest til drenge, men tror egentlig os godt jeg ville give en pige den på :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar